Εκλογές 2014

«Δικαίωμα Στην Πόλη»: Για το κλείσιμο της ΑΣΤΕΑΝ

Η πρόταση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού που αναρτήθηκε για δημόσια διαβούλευση στο άρθρο 19  ουσιαστικά προδιαγράφει  το κλείσιμο της ΑΣΤΕΑΝ. Η πρόταση για απομάκρυνση της ΑΣΤΕΑΝ από την πόλη μας αποτελεί άλλο ένα άστοχο, παράλογο  ύποπτο κτύπημα για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας .

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αντί της αναζητούμενης – εδώ και χρόνια – ανωτατοποίησης της και μεταφοράς της από το Υπουργείο Τουρισμού στο Υπουργείο Παιδείας, η υπουργός Τουρισμού , προφανώς παίζο-ντας παιχνίδια μικροπολιτικής σκοπιμότητας, αποφασίζει να την μεταφέρει στο Ηράκλειο. Αλή-θεια με ποια κριτήρια και με εισήγηση ποίου, μιας και στην δημόσια διαβούλευση δεν υπάρχει αιτιολογική έκθεση που να δικαιολογεί την πράξη αυτή. Έτσι . Υπουργός είναι  ότι θέλει κάνει .

Κι αυτό το μνημόνιο το επέβαλε κα Υπουργέ ; Θέλετε να πιστέψουμε μια τέτοια φτηνή δι-καιολογία ; 


Μήπως κρυβόμαστε πίσω από το μνημόνιο για να εξυπηρετήσουμε τοπικές πολιτικές , καθαρά ψηφοθηρικές ;

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ο Άγιος Νικόλαος υπήρξε πρωτεργάτης του τουρισμού στην Κρήτη και χρόνια αποτελού-σε τον κύριο προορισμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας ολόκληρη την Κρήτη, και αυτή την στιγμή συνεχίζει να αποδυναμώνεται. Καλούμε λοιπόν όλους τους υπευθύνους, την Υπουργό, τους Βουλευτές του νομού, τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης διοίκησης, τον Περιφερειάρχης να πάρουν  θέση,  γιατί η  Κρήτη δεν τελειώνει στο Ηράκλειο. 

Όταν μας πήραν το ΤΕΙ σιωπήσατε θα ακολουθήσετε την ιδία στάση και τώρα;

Ζητούμε την άμεση αφαίρεση της σχετικής παραγράφου του άρθρου 19  Είμαστε έτοιμοι για  να δείτε και το άλλο μας πρόσωπο. Η κοινωνία του Αγίου Νικολάου και σε αυτή την περί-πτωση θα κινηθεί ενωμένα για την αντιμετώπιση και αυτής της αδικίας ..

Τετελεσμένα γεγονότα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button