ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

«Δικαίωμα Στην Πόλη»: Για το κλείσιμο της ΑΣΤΕΑΝΗ πρόταση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού που αναρτήθηκε για δημόσια διαβούλευση στο άρθρο 19  ουσιαστικά προδιαγράφει  το κλείσιμο της ΑΣΤΕΑΝ. Η πρόταση για απομάκρυνση της ΑΣΤΕΑΝ από την πόλη μας αποτελεί άλλο ένα άστοχο, παράλογο  ύποπτο κτύπημα για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας .Αντί της αναζητούμενης – εδώ και χρόνια – ανωτατοποίησης της και μεταφοράς της από το Υπουργείο Τουρισμού στο Υπουργείο Παιδείας, η υπουργός Τουρισμού , προφανώς παίζο-ντας παιχνίδια μικροπολιτικής σκοπιμότητας, αποφασίζει να την μεταφέρει στο Ηράκλειο. Αλή-θεια με ποια κριτήρια και με εισήγηση ποίου, μιας και στην δημόσια διαβούλευση δεν υπάρχει αιτιολογική έκθεση που να δικαιολογεί την πράξη αυτή. Έτσι . Υπουργός είναι  ότι θέλει κάνει .Κι αυτό το μνημόνιο το επέβαλε κα Υπουργέ ; Θέλετε να πιστέψουμε μια τέτοια φτηνή δι-καιολογία ; 

Μήπως κρυβόμαστε πίσω από το μνημόνιο για να εξυπηρετήσουμε τοπικές πολιτικές , καθαρά ψηφοθηρικές ;

Ο Άγιος Νικόλαος υπήρξε πρωτεργάτης του τουρισμού στην Κρήτη και χρόνια αποτελού-σε τον κύριο προορισμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας ολόκληρη την Κρήτη, και αυτή την στιγμή συνεχίζει να αποδυναμώνεται. Καλούμε λοιπόν όλους τους υπευθύνους, την Υπουργό, τους Βουλευτές του νομού, τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης διοίκησης, τον Περιφερειάρχης να πάρουν  θέση,  γιατί η  Κρήτη δεν τελειώνει στο Ηράκλειο. 

Όταν μας πήραν το ΤΕΙ σιωπήσατε θα ακολουθήσετε την ιδία στάση και τώρα;

Ζητούμε την άμεση αφαίρεση της σχετικής παραγράφου του άρθρου 19  Είμαστε έτοιμοι για  να δείτε και το άλλο μας πρόσωπο. Η κοινωνία του Αγίου Νικολάου και σε αυτή την περί-πτωση θα κινηθεί ενωμένα για την αντιμετώπιση και αυτής της αδικίας ..

Τετελεσμένα γεγονότα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close