Εκλογές 2014

«Διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες»: Δήλωση Πανίκου Καρατσή για την κατάθεση του ψηφοδελτίου

Παρά τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα των ανθυποψηφίων με μεθοδολογία παρακράτους, την ωμή παρέμβαση Βουλευτών και μεγαλοξενοδόχων καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο μας, με νέα στελέχη, με έμπειρα στελέχη, άνδρες και γυναίκες που μοναδικό τους κίνητρο είναι η αγάπη τους για αυτό το τόπο, με ένα και μοναδικό στόχο για ένα καλύτερο Δήμο για μια καλύτερη ζωή, για μας,τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.

Δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε κανένα σε όποιο μετερίζι και αν ανήκει, να ορίζει από μόνος του ποιός θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία με μοναδικό κριτήριο την ικανότητα των υποψηφίων ανεξάρτητα απο τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός.

Τους καλούμε να επιλέξουν ανθρώπους με ανεξάρτητη κρίση και όχι ανθρώπους δεκανίκια άλλων.


Τους καλούμε όλους σε ένα τίμιο αγώνα με κανόνες ηθικής, αξιοπρέπειας στη πράξη και όχι για το θεαθήναι.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Είναι τώρα η ώρα για μια πραγματικά ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση μακρυά από κομματισμούς, προσωπικά συμφέροντα και με ένα μοναδικό στόχο το Δημόσιο συμφέρον και το αύριο αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.

Με σεβασμό στην κάθε διαφορετική άποψη και εκτίμηση σε κάθε πολίτη ξεχωριστά σας προσκαλούμε σε αυτό το ταξίδι μέχρι την 18 Μαίου.

Εσείς οι πολίτες έχετε την τιμή αλλά και την ευθύνη να επιλέξετε αυτούς που θα οδηγήσουν το τόπο στην επόμενη μέρα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Υποψήφιος Δήμαρχος
Πανίκος Κ. Καρατσής


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button