Εκλογές 2014

Διάψευση από τον Γιάννη Δανδουλάκη για τις φημολογούμενες διεργασίες στον Αγιο Νικόλαο

Με αφορμή συζητήσεις και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που εμπλέκουν το όνομα μου σε διεργασίες για ¨κινήσεις και πρωτοβουλίες¨ εκκολαπτόμενων υποψηφίων δημάρχων Αγίου Νικολάου, θα ήθελα να διαψεύσω κάθε σχετική φήμη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πόσο μάλλον, όταν αυτές οι «κινήσεις και “πρωτοβουλίες» είναι υποκινούμενες, λειτουργούν ως δούρειος ίππος και μηδενίζουν συλλήβδην το έργο δημοτικών αρχών και συμβούλων, επαγγελλόμενες το δήθεν νέο και άφθαρτο.

Υπάρχουν και άλλοι, με νέες ιδέες, με πάθος και αγάπη για τον τόπο τους, με γνώση των προβλημάτων, εμπειρία και θέληση, με αποφασιστικότητα και αποδοχή από τους πολίτες, όσο και αν κάποιοι βάζουν αυθαίρετα και ρατσιστικά κριτήρια και προϋποθέσεις, θέλοντας να απαξιώσουν πρόσωπα που επιθυμούν να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών μας.


Αγαπητοί συμπολίτες, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, χρειάζονται προτάσεις, θέσεις, διάθεση συνεργασίας, υπευθυνότητα. Όχι πυροτεχνήματα και αναθέματα. Με επιθέσεις αορίστως κατά πάντων, μόνο ο λαϊκισμός βγαίνει κερδισμένος. Όχι ο δήμος μας.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Εύχομαι να πέσει η ένταση που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι τις δημοτικές εκλογές και προς το συμφέρον του τόπου είναι να κρατήσουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού.

Δανδουλάκης Γιάννης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button