ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Διάψευση από τον Γιάννη Δανδουλάκη για τις φημολογούμενες διεργασίες στον Αγιο ΝικόλαοΜε αφορμή συζητήσεις και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που εμπλέκουν το όνομα μου σε διεργασίες για ¨κινήσεις και πρωτοβουλίες¨ εκκολαπτόμενων υποψηφίων δημάρχων Αγίου Νικολάου, θα ήθελα να διαψεύσω κάθε σχετική φήμη.

Διάψευση από τον Γιάννη Δανδουλάκη για τις φημολογούμενες διεργασίες στον Αγιο Νικόλαο 1

Πόσο μάλλον, όταν αυτές οι «κινήσεις και «πρωτοβουλίες» είναι υποκινούμενες, λειτουργούν ως δούρειος ίππος και μηδενίζουν συλλήβδην το έργο δημοτικών αρχών και συμβούλων, επαγγελλόμενες το δήθεν νέο και άφθαρτο.

Διάψευση από τον Γιάννη Δανδουλάκη για τις φημολογούμενες διεργασίες στον Αγιο Νικόλαο 2

Υπάρχουν και άλλοι, με νέες ιδέες, με πάθος και αγάπη για τον τόπο τους, με γνώση των προβλημάτων, εμπειρία και θέληση, με αποφασιστικότητα και αποδοχή από τους πολίτες, όσο και αν κάποιοι βάζουν αυθαίρετα και ρατσιστικά κριτήρια και προϋποθέσεις, θέλοντας να απαξιώσουν πρόσωπα που επιθυμούν να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, χρειάζονται προτάσεις, θέσεις, διάθεση συνεργασίας, υπευθυνότητα. Όχι πυροτεχνήματα και αναθέματα. Με επιθέσεις αορίστως κατά πάντων, μόνο ο λαϊκισμός βγαίνει κερδισμένος. Όχι ο δήμος μας.

Εύχομαι να πέσει η ένταση που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι τις δημοτικές εκλογές και προς το συμφέρον του τόπου είναι να κρατήσουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού.

Δανδουλάκης Γιάννης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας ΔημοκρατίαςΣχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close