Εκλογές 2014

Χανιά: Δεύτερη θητεία θα διεκδικήσει ο Μανώλης Σκουλάκης

Την απόφασή του να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στον δήμο Χανίων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης. Σε συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θέλουν να ολοκληρώσουν το έργο τους που ξεκίνησε το 2010.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Σκουλάκης (στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ) απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του τόπου και την κοινωνία να συστρατευθούν μαζί του. «Θέλουμε έναν δήμο των πολιτών και όχι των κομμάτων των κομματικών μηχανισμών και των παραγόντων» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του στον δήμο Χανίων, μίλησε για τις βασικές αρχές της παράταξής του και κάλεσε τους πολίτες και την κοινωνία να αξιολογήσουν το έργο του. Η νομιμότητα, η χρηστή διοίκηση, η διαφάνεια, η εξυπηρέτηση του πολίτη και η αλληλεγγύη, αποτελούν τους βασικούς άξονες της δημοτικής του ομάδας, όπως ο ίδιος τους περιέγραψε.


Ο κ. Σκουλάκης απηύθυνε ανοικτό ερώτημα προς τους πολίτες καλώντας τους να σκεφθούν, όπως χαρακτηριστικά είπε, «ποια δημοτική παράταξη, ποιος επικεφαλής, με ποιο δείγμα γραφής μπορούν να οδηγήσουν τον δήμο, στην ανάπτυξη».

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκουλάκης, σύντομα θα ανακοινώσει και το ψηφοδέλτιό του που θα απαρτίζεται από μέλη της σημερινής δημοτικής παράταξης αλλά και πολλά νέα πρόσωπα.

Θα ανακοινωθεί, επίσης, το πρόγραμμα θέσεων του συνδυασμού του που ήδη επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ θα παρουσιαστεί ανά τομέα και ο απολογισμός της θητείας του στον δήμο Χανίων.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button