Εκλογές 2014

Δέσμευση από την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» … για το τι ΔΕΝ θα κάνουμε στον τόπο αυτό

Εδώ και καιρό , όλοι ζητούν να μάθουν τα σχέδια του κάθε συνδυασμού και δη του υποψηφίου Δημάρχου για την περίοδο Δημαρχίας του , ώστε να αξιολογήσουν το όραμα … και βέβαια στην συνέχεια να πάνε να ψηφίσουν με βάση την κομματική εντολή (!!!). Ομως αυτό δεν είναι την παρούσης. Εμείς λοιπόν αποφασίζουμε σήμερα να ανακοινώσουμε ακόμα και το ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Δεσμευόμαστε λοιπόν για τα παρακάτω:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

1. Δεν θα λειτουργήσουμε τον Δήμο στο πρότυπο του Δήμαρχου μονάρχη , στο πρότυπο του ανθρώπου που θα αναμιχθεί στον Δήμο για να αυξήσει την πελατεία στο γραφείο του. Αλλωστε ο επικεφαλής μας είναι “συνταξιούχος γιατρός” – όπως κάποιοι υποτιμητικά αναφέρουν σε γνωστό ιστολόγιο – συνεπώς δεν υφίσταται θέμα.

2. Δεν θα τοποθετήσουμε φανάρια στην πόλη Αγίου Νικολάου , να τα πληρώσουν οι πολίτες αυτής της πόλης και στην συνέχεια να τα αποξηλώσουμε ως μη χρηστικά.


3. Δεν θα τοποθετήσουμε πεζοδρόμια επι της εθνικής οδού στα όρια του οικισμού Ιστρον , τα οποία θα τα πληρώσουν ξανά οι πολίτες της πόλης αυτής και στην συνέχεια να τα αποξηλώσουμε ως επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

4. Δεν θα κάνουμε πεζοδρόμια στην περιοχή Αμμουδάρας , τα οποία θα κατασκευασθούν χωρίς άδειες , θα ανατεθούν με αδιαφανείς διαδικασίες , θα πληρωθούν αδρά , ξανά με αδιαφανείς διαδικασίες μέσω – για άλλη μια φορά – των πολιτών της πόλης αυτής και στην συνέχεια να επιβαρυνθούν και με πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρω τα οποία να καλούνται να πληρώσουν – άντε πάλι – οι δύσμοιροι πολίτες της πόλης αυτής.

5. Δεν θα συμμετέχουμε ως μεσίτες σε μεσιτείες αγοραπωλησίας κοινοχρήστων χρήστων και στην συνέχεια δεν πρόκειται να προσέλθουμε ποτέ σε Δημοτικά Συμβούλια και να ζητάμε τον αποχαρακτηρισμό τους.

6. Δεν πρόκειται ποτέ να μην συμμετάσχουμε σε δικαστήρια για τον καθοριμό τιμών μονάδος ακινήτων που αφορούν ακίνητα που πρόκειται να γίνουν δημόσιοι χώροι και ως αποτέλεσμα της ενέργειας μας αυτής θα είναι να επωφεληθούν συμπολίτες μας (με συγκεκριμένα πελατειακά χαρακτηριστικά … βεβαίως , βεβαίως) χιλιάδες ευρώ μέσω των απόφάσεων αυτών.

Αυτά και άλλα πολλά σκεπτόμαστε να μην κάνουμε και υποσχόμαστε για αυτά. Αλλωστε δεν έχουμε καμία διάθεση να συσπειρώσουμε την πόλη εναντίον μας και να χάσουμε πανηγυρικά στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές – γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος !!!

Αν τώρα κάποιοι θέλουν να δουν και αυτά που σκοπεύουμε να κάνουμε δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας www.dsinergasia.gr και να διαβάσουν την επικαιροποιημένη διακήρυξη του συνδυασμού μας.

Υ.Γ. Πάσα ομοιότητα με ενέργειες που πιθανά σας αναμοχλεύουν την προ δεκαετίας περίπου μνήμη σας – να είστε σίγουροι ότι είναι εντελώς τυχαία.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button