Εκλογές 2014

Δεν θα διεκδικήσει τον Δήμο Αγίου Νικολάου ο Νίκος Κοκκίνης

Με δήλωσή του ο Νίκος Κοκκίνης διευκρινίζει ότι δεν θα διεκδικήσει τον Δήμο Αγίου Νικολάου καθώς όπως αναφέρει οι συνθήκες δεν είναι στην παρούσα φάση οι κατάλληλες για τη Δημοτική Αρχή που είχα οραματιστεί.

Η ανακοίνωση του Ν.Κοκκίνη

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Θα ήθελα να ανακοινώσω και επίσημα πως δεν θα διεκδικήσω το Δήμο Αγίου Νικολάου.

Πράγματι καιρό τώρα είχε διαμορφωθεί μια δυναμική για μια τέτοια προοπτική και οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους τη στήριξαν και συμμετείχαν σ’ αυτήν.


Έχοντας υπάρξει και παλαιότερα στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρετώντας από διάφορες θέσεις τη δημόσια ζωή του τόπου μέχρι πρόσφατα, στάθμισα συνειδητά και αξιολόγησα ρεαλιστικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις ως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Κρίνω λοιπόν πως οι συνθήκες δεν είναι στην παρούσα φάση οι κατάλληλες για τη Δημοτική Αρχή που είχα οραματιστεί.

Μια Δημοτική Αρχή που μένει μακριά από στεγανά, πολιτικές κατηγοριοποιήσεις και κάθε μορφής εξαρτήσεις, μα που ενώνει προς τους κοινούς στόχους, με ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με συνέργειες και προτάγματα για το αύριο.

Νιώθω την ευθύνη να μην υπάρξει περαιτέρω πίεση και πιθανότατα «διαχωρισμός» της κοινωνίας με τόσες υποψηφιότητες, τη στιγμή μάλιστα που το ζητούμενο παραμένει πρώτιστα η ενότητα και η σύμπλευση όλων μας.

Όλοι αναγνωρίζουμε πως ο τόπος μας έχει πολλά προβλήματα, γι’ αυτό και εκτιμώ πως είναι κρίσιμο να υπάρξει μια δυναμική Δημοτική Αρχή με άξονές της την κοινωνική συνοχή και συμπόρευση και την ανοιχτή, αντιπροσωπευτική και δημοκρατική διαβούλευση.

Ένας Δήμος με ισχυρές διεκδικήσεις, εξωστρεφή παρουσία και μετρήσιμα τα αποτελέσματα.

Έστω και τώρα, φρονώ πως υπάρχουν περιθώρια για ειλικρινείς και υπεύθυνες στάσεις και πιθανόν αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να προκύψουν οι γέφυρες για την επόμενη μέρα.

Ευελπιστώ να προκύψει ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Νίκος Κοκκίνης

Κριτσά, 16.04.2014


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button