ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δελτίο τύπου του συνδυασμού Κ.Κουνενάκη, για ΑΣΤΕΑΝΤο νέο κτύπημα προς τον δήμο μας αποτελεί ένδειξη του πως μας αντιμετωπίζουν στα κέντρα εξουσίας. Η πρόταση για μεταφορά της ΑΣΤΕΑΝ, αποτελεί συνέχεια άλλων προσπαθειών για αποψίλωση υποδομών από τον δήμο μας.

Δελτίο τύπου του συνδυασμού Κ.Κουνενάκη, για ΑΣΤΕΑΝ 1

Δεν ξεχνάμε το θέμα του ΤΕΙ, του ΙΚΑ, το νοσοκομείο όπου 20 χρόνια μετά δεν έχει λειτουργήσει η δεύτερη πτέρυγα, και τόσα άλλα.

Δελτίο τύπου του συνδυασμού Κ.Κουνενάκη, για ΑΣΤΕΑΝ 2

Παρά την οργή και την αγανάκτηση, δεν θελήσαμε να εκδώσουμε ανακοίνωση πριν ενημερωθούμε και εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους. Το θέμα δεν προσφέρεται για οποιασδήποτε μορφή εκμετάλλευση.

Δυστυχώς, η κατάσταση είναι δύσκολη και τα μηνύματα που έχουμε δεν είναι αισιόδοξα. Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά. Αρκετά με την υπονόμευση του Αγίου Νικολάου.  Χρειάζεται πυγμή, αποφασιστικότητα και πίεση προς πάσα κατεύθυνση. 

Είναι πολλά τα ανοιχτά ζητήματα, και πρέπει ενωμένοι, σαν μια γροθιά, να καταστήσουμε σαφές ότι φτάνει πια με τα παιχνίδια εις βάρος του δήμου μας.

Και ο νομός, και η πρωτεύουσα του, έχουν αδικηθεί για δεκαετίες. Δεν μπορεί να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη, όταν λαμβάνουμε το μικρότερο μερίδιο σε όλα. Πόσο μάλλον όταν μας αφαιρούν και τα λίγα που μας έδωσαν. Ειδικά τώρα με την κρίση, δεν επιτρέπεται να υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή. Πρέπει να σηκώσουμε την φωνή μας να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα, αλλά και να διεκδικήσουμε όσα μας έχουν στερήσει.

Συνδυασμός υποψηφίου δημάρχου

Κωστή ΚουνενάκηΣχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close