Εκλογές 2014

Δελτίο τύπου του συνδυασμού Κ.Κουνενάκη, για ΑΣΤΕΑΝ

Το νέο κτύπημα προς τον δήμο μας αποτελεί ένδειξη του πως μας αντιμετωπίζουν στα κέντρα εξουσίας. Η πρόταση για μεταφορά της ΑΣΤΕΑΝ, αποτελεί συνέχεια άλλων προσπαθειών για αποψίλωση υποδομών από τον δήμο μας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δεν ξεχνάμε το θέμα του ΤΕΙ, του ΙΚΑ, το νοσοκομείο όπου 20 χρόνια μετά δεν έχει λειτουργήσει η δεύτερη πτέρυγα, και τόσα άλλα.

Παρά την οργή και την αγανάκτηση, δεν θελήσαμε να εκδώσουμε ανακοίνωση πριν ενημερωθούμε και εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους. Το θέμα δεν προσφέρεται για οποιασδήποτε μορφή εκμετάλλευση.


Δυστυχώς, η κατάσταση είναι δύσκολη και τα μηνύματα που έχουμε δεν είναι αισιόδοξα. Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά. Αρκετά με την υπονόμευση του Αγίου Νικολάου.  Χρειάζεται πυγμή, αποφασιστικότητα και πίεση προς πάσα κατεύθυνση. 

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Είναι πολλά τα ανοιχτά ζητήματα, και πρέπει ενωμένοι, σαν μια γροθιά, να καταστήσουμε σαφές ότι φτάνει πια με τα παιχνίδια εις βάρος του δήμου μας.

Και ο νομός, και η πρωτεύουσα του, έχουν αδικηθεί για δεκαετίες. Δεν μπορεί να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη, όταν λαμβάνουμε το μικρότερο μερίδιο σε όλα. Πόσο μάλλον όταν μας αφαιρούν και τα λίγα που μας έδωσαν. Ειδικά τώρα με την κρίση, δεν επιτρέπεται να υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή. Πρέπει να σηκώσουμε την φωνή μας να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα, αλλά και να διεκδικήσουμε όσα μας έχουν στερήσει.

Συνδυασμός υποψηφίου δημάρχου

Κωστή Κουνενάκη


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button