Εκλογές 2014

Αυγενάκης: Αυτομολούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ

«Ένας προς ένας οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου, όπως και στην υπόλοιπη Κρήτη καταρρέουν, τα παρατούν και αυτομολούν… Η αρχή έγινε με τον υποψήφιο του Δήμου Γόρτυνας, ακολούθησε ο υποψήφιος του Δήμου Φαιστού, και τέλος έσβησε το «όνειρο» και στον Δήμο Βιάννου και ακολουθούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι υποψήφιοι του Δήμου Χερσονήσου, του Δήμου Μαλεβιζίου και Ηρακλείου, οι οποίοι δεν στέλνουν και τα καλύτερα μηνύματα… άλλα περίμεναν και άλλα συναντούν τελικά!» σχολίασε ο Λ. Αυγενάκης στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας:

«Ο κ. Τσίπρας, αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε τα μηνύματα αποσυσπείρωσης, άφησε προς στιγμή στην άκρη τη συγκρότηση του Ευρωψηφοδελτίου, άφησε στα “σίγουρα χέρια” του κ. Χριστόπουλου την αποδόμηση των εθνικών μας θέσεων για την μειονότητα της Θράκης και κατέβηκε στη Κρήτη να στηρίξει τους “ροζ συντρόφους” που δίνουν ανεπιτυχώς τη μάχη στην Αυτοδιοίκηση Α και Β´ Βαθμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις, έστειλε μηνύματα σιγουριάς και αισιοδοξίας, αλλά η μέχρι σήμερα ελαφρότητα με την οποία πορεύεται, πολύ δύσκολα ανατρέπεται στα μάτια των πολιτών του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης.

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ παρασύρονται, διότι η πολιτική αφήγηση που θα έβγαζε την χώρα από την κρίση με «αλχημείες» και «ευρωπαϊκούς τσαμπουκάδες» κατέρρευσε οριστικά».


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button