Εκλογές 2014

Αποσύρεται από την εκλογική κούρσα ο Σήφης Αναστασάκης;

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ Σήφης Αναστασάκης, αποκάλυψε σε στενό του κύκλο ότι δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μύρτου κ Αλέκος Παντελάκης, θερμός υποστηρικτής του κ Αναστασάκη,ανέφερε τα εξής: μας είπε ότι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι που τον υποχρεώνουν να αποσυρθεί». Η ηλικία είναι ένας λόγος που αποτελεί εμπόδιο για τον νυν δήμαρχο. Αν και μόλις 64 ετών, φέρεται να είπε:»Μου μένουν λίγα ακόμη χρόνια για να χαρώ τα παιδιά μου.»

Ο δήμαρχος αρνήθηκε , σήμερα να κάνει δηλώσεις για το θέμα, ωστόσ, ήδη έχει ανοίξει η «κουβέντα» για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button