Εκλογές 2014

Από τις 10 Δεκεμβρίου 2013 η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» είχε τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα ρύπανσης στην περιοχή Μαρίνας Αγίου Νικολάου

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών καθώς και τις καταγγελίες συμπολιτών μας σχετικά με την ρύπανση ατμόσφαιρας και θάλασσας στην περιοχή της Μαρίνας Αγίου Νικολάου , έχει να δηλώσει τα εξής:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

1.   Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι όλοι όσοι καταγγέλλουν καταστάσεις στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία της Μαρίνας Αγίου Νικολάου , αντίθετα προσπαθούν να βοηθήσουν στην καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση εργασιών επισκευών σκαφών που όπως και αν το δούμε είναι ικανές να δημιουργήσουν και δημιουργούν σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα.

2.   Είναι γεγονός ότι καταγγελίες και δημοσιεύματα υπάρχουν από τον Ιούνιο τρέχοντος έτους και το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μαρίνας μόλις χθες και κατόπιν σχετικής αλληλογραφίας και πιέσεων των τοπικών Αρχών.Συνεπώς καταγράφεται από την πλευρά της Διοίκησης της Μαρίνας σχετική ολιγωρία για την αντιμετώπιση του θέματος. Επίσης θεωρούμε ότι καταγράφεται στα αρνητικά ότι δεν κλήθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση οι καταγγέλλοντες προκειμένου να είναι και οι ίδιοι παρόντες και να καταγραφούν οι απόψεις τους


3.  Η συζήτηση οποιασδήποτε καταγγελίας σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και κυρίως οι απαντήσεις των αρμοδίων εμπλεκομένων αρχών θεωρείται από την πλευρά μας άκαιρη.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

4. Στην περιοχή της Μαρίνας γίνονται εργασίες που δύναται να προκαλέσουν σοβαρά περιβαλλοντικά ζητήματα , όμως για εμάς είναι σημαντικό ότι όλες οι εργασίες αυτές εκτελούνται χωρίς την ύπαρξη ενός εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας , συνεπώς εκτελούνται χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο από την πλευρά της Διοίκησης.

Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος αναγνωρίζοντας το δικαίωμα των συμπολιτών μας να διαμαρτύρονται αλλά και το δίκαιο της διαμαρτυρίας τους , αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι η Μαρίνα Αγίου Νικολάου αποτελεί μια σημαντική πηγή εσόδων για τον Δήμο μας , θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες προκειμένου να γίνει μια ουσιαστική συνάντηση όλων των εμπλεκομένων μερών , δηλαδή:

1.   Διοικητικό Συμβούλιο Δ.Α.Ε.Α.Ν.

2.   Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου

3.   Διεύθυνση Περιβάλλοντος

4.   Οικολογική Ομάδα

5.   Καταγγέλλοντες πολίτες

Η συνάντηση αυτή θα προκληθεί όταν υπάρχουν οι απαντήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών καθώς και οι προτάσεις τους για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος στο μέτρο του δυνατού. Από δω και μετά τα πάντα θα γίνουν με απόλυτη διαφάνεια και συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χωρίς να βάλουμε σε περαιτέρω κίνδυνο την δημόσια υγεία αλλά και την λειτουργία ενός ζωντανού και σημαντικού οργανισμού της πόλης μας.

Είναι σημαντικό στην πόλη μας να μάθουμε να συνεννοούμαστε , δεδομένου ότι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά να αντιπαρατιθέμεθα. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του τόπου μας πλην όμως μέχρι σήμερα κανένας δεν μπήκε στην διαδικασία να τις αξιοποιήσει. Σε αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε και θέτουμε τους εαυτούς μας ως απλούς στρατιώτες στην επίτευξη του στόχου αυτού.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

10 Δεκεμβρίου 2013


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button