Εκλογές 2014

Απάντηση του Γ.Πεπόνη στην «Δημοτική Συνεργασία»

Διαβάζοντας κύριε υποψήφιε δήμαρχε του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» την ανακοίνωση σας, ένιωσα έντονη την ανάγκη να απαντήσω, παρότι δεν συνηθίζω να αρθρογραφώ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με τον κ. Κουνενάκη Κωστή μας συνδέει παιδική φιλία και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι χαίρει άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας, παρά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του.

Λυπάμαι  για την αήθη επίθεση προς ένα πρώτα απ’ όλα συμπολίτη μας και δευτερευόντως συνυποψήφιο σας, και αναρωτιέμαι αν λόγω της μέχρι πρότινος ιδιότητας σας γνωρίζετε κάτι περισσότερο από μένα ή από τους πρώην συναδέλφους σας στο νοσοκομείο με τον οποίον συνδέονται με πολύχρονη φιλία. Αλλά ακόμα και αλλιώς να ήταν, ποια δεοντολογία σας δίνει το δικαίωμα να παραβιάζετε το ιατρικό απόρρητο;  Ή μήπως αυτό πήρε σύνταξη μαζί με σας;


Μήπως ίσως η ιδιότητα του υποψηφίου σας δίνει το δικαίωμα που σας στερεί η ιατρική σας ειδικότητα, να μπαίνετε, να κρίνετε, και να γνωμοδοτείτε για τα άδυτα της ψυχής του κάθε ανθρώπου, επειδή τυγχάνει να μην σας ακολουθεί ή να μην συμφωνεί μαζί σας;

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Αλλά ακόμα και έτσι, το δικαίωμα να κρίνετε άλλους υποψηφίους ή δημάρχους, σας το έχει στερήσει η αυτοδιοικητική διαδρομή σας, με τις συχνές μεταπηδήσεις από συνδυασμό σε συνδυασμό, με γνώμονα προσωπικό, πολιτικό και οικονομικό όφελος μέσα από έμμισθες θέσεις, «πουλώντας» τους εκάστοτε πολιτικούς συντρόφους σας.

Κύριε Καρατσή, είναι αδικαιολόγητο το σφάλμα σας με όσα γράψατε στην έγκριτη εφημερίδα «Ανατολή» στις 18/2/1014 και αναπαραγάγατε στο διαδίκτυο. Οδηγείτε σε πόλωση που δεν ωφελεί σε κανένα επίπεδο τους δημότες του Αγίου Νικολάου, οι οποίοι δίνουν αγώνα επιβίωσης, κυρίως λόγω του συστήματος μέλος του οποίου ήσασταν και υπηρετήσατε για δεκαετίες.

Πιστεύω πως ούτε οι στενοί συνεργάτες σας, ενστερνίζονται την ανακοίνωση που εκδώσατε. Είναι και αντιφατικό, ένα πρόσωπο που το επισκεφτήκατε τουλάχιστον τρεις φορές να κουβεντιάσετε για συνεργασία, να είναι όπως το λέτε ή όπως υπονοείτε στην ανακοίνωση σας ή όπως διαδίδουν κάποιοι κολαούζοι σας.

Ούτε με την επιστημονική μου ιδιότητα, ούτε ως πολίτης, μπορώ να αποδεχτώ την αχαρακτήριστη πράξη σας. Μια συγνώμη δεν θα έβλαπτε. Κάθε άλλη απάντηση ή προσπάθεια δικαιολόγησης, θα ήταν εντελώς άστοχη.

Γεώργιος Πεπόνης

Κλινικός ψυχολόγος


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button