Εκλογές 2014

Ανατροπή στο Δήμο Ηρακλείου – Τέλος (;) ο Κουράκης και στο βάθος Κεγκέρογλου;

Ραγδαίες εξελίξεις στο δήμο Ηρακλείου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Λαμπρινού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η κίνηση των τριών ήδη άλλαξε τα δεδομένα για τη Λότζια καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flashnews, ο δήμαρχος Ηρακλείου ετοιμάζεται για…ηρωική έξοδο, ενώ ανοίγει το δρόμο για το Ευρωκοινοβούλιο. 

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υποψηφιότητα του Λαμπρινού και την διαφαινόμενη αλλαγή του τρόπου εκλογής ευρωβουλευτών, άλλαξε άρδην το προεκλογικό κλίμα. 


Εφόσον, ο Γ. Κουράκης αποχωρήσει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζεται να φορέσει το κουστούμι του υποψήφιου δημάρχου και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. 

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του flashnews από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι επαφές με μέλη της ομάδας Κουράκη, αφού στόχος είναι να διατηρηθεί ο ίδιος ο κορμός στο ψηφοδέλτιο Κεγκέρογλου εφόσον δει ο τελευταίος πως οι συνθήκες τον βοηθούν για να διεκδικήσει τη Λοτζια. 

Η εξέλιξη αυτή πάντως δε φαίνεται να ικανοποιεί πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας Κουράκη, που ήταν έτοιμα να μπουν μπροστά στην μετά Κουράκη εποχή στο δήμο Ηρακλείου. 

Σε κάθε περίπτωση μια πιθανή υποψηφιότητα Κεγκέρογλου, διαφοροποιεί τις ισορροπίες. Να σημειώσουμε πως για την ώρα η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του υφυπουργού. 

Μαν. Αλεξάκης 


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button