Εκλογές 2014

Ανακοίνωση της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητος, ακηδεμόνευτος και αδέσμευτος αυτοδιοικητικός συνδυασμός.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για πολλοστή φορά δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρ της συνεργασίας, της ένωσης δυνάμεων και του σχηματισμού ισχυρού συνδυασμού. Την προσπάθεια αυτή θα τη συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

Επισημαίνουμε, ότι στις 18 Μάιου 2014, έχουμε Δημοτικές εκλογές και όχι κομματικές βουλευτικές εκλογές. Εμείς δεν πρόκειται να ζητήσουμε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων από τα στελέχη μας, πολύ δε περισσότερο από τους πολίτες που θα μας τιμήσουν με τη ψήφο τους.


Χαιρετίζουμε την απόφαση που έλαβε η Δημοτική οργάνωση Δήμου Αγίου Νικολάου της Ν.Δ, για στήριξη του συνδυασμού μας  και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που να δικαιώνει αυτή τους την απόφαση.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Η κρίση που μαστίζει ολόκληρη τη χώρα, αλλά και το τόπο μας, μας υποχρεώνει να συνυπάρξουμε και  να συνεργαστούμε για να είναι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο πρώτος Δήμος της χώρας που θα βγει από τη κρίση.

Ο επικεφαλής

Π. Καρατσής


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button