ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ανακοίνωση της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για τον νέο τόπο διαδικτυακής συνάντησης

Η ομάδα επικοινωνίας της Δημοτικής Συνεργασίας ακολουθώντας τους κανόνες του τρόπου μίας σύγχρονης επικοινωνίας, δημιούργησε την κεντρική ιστοσελίδα του συνδυασμού, στην διεύθυνση: www.dsinergasia.gr

Ανακοίνωση της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για τον νέο τόπο διαδικτυακής συνάντησης 1

Χρησιμοποιώντας στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας κάνει ένα βήμα παραπάνω στην δημιουργία ενός νέου τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Ανακοίνωση της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για τον νέο τόπο διαδικτυακής συνάντησης 2

Η τεχνολογία cloud δίνει την δυνατότητα για σύνδεση και απόδοση υψηλών ταχυτήτων στην περίπτωση που οι επισκέπτες μας δεν διαθέτουν σύνδεση υψηλών ταχυτήτων. 

Επίσης παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και λειτουργική διαθεσιμότητα που αγγίζει το 99,9% σε καθημερινή βάση.

Η νέα μας πλατφόρμα, δίνει την δυνατότητα επισκεψιμότητας από οποιοδήποτε μέσο, όπως ο προσωπικός υπολογιστής, ο φορητός υπολογιστής, το tablet σας αλλά και τα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικές πλατφόρμες Android και IOs, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία responsive layout.

Στην νέα μας ιστοσελίδα δημιουργήθηκαν ενότητες που αφορούν στον συνδυασμό μας όπως η διακήρυξη, οι θέσεις μας, οι δράσεις μας, αναλυτικά βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων μας, δραστηριότητα του Γραφείου Τύπου του συνδυασμού, ατζέντα για να μπορεί ο επισκέπτης να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες του συνδυασμού, δημοσίευση άρθρων και ειδήσεων, multimedia άλμπουμ με φωτογραφίες, ήχο αλλά και βίντεο που αφορούν στον συνδυασμό μας αλλά και στον δήμο μας.

Αναπτύξαμε ένα διαδραστικό και ενεργό τρόπο επικοινωνίας μαζί σας για να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οπως οι ανακοινώσεις του συνδυασμού στο email σας, επικοινωνιακό υλικό, σχολιασμό κ.λ.π.

Παράλληλα όμως με τον νέο ιστότοπο θα λειτουργεί και ο μέχρι τώρα ιστότοπος στην διεύθυνση: http://dsinergasia.blogspot.gr με θεματολογία που έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη, με ειδήσεις και νέα από τον Αγιο Νικόλαο, όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο. Επίσης θα παραμείνει και η αγαπητή σε όλους στήλη «Το πουλάκι τσίου» με ανανεωμένο και πάντα επίκαιρο θεματολόγιο, που τόσο την θέλετε να την διαβάζετε.

Ευχόμαστε η νέα μας αυτή ιστοσελίδα να σας βρεί ευπρόσδεκτους να τον επισκέπτεστε σε καθημερινή βάση για να έχετε μία έγκυρη και πληρέστερη ενημέρωση για ότι συμβαίνει τόσο στην προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά το τέλος αυτής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close