ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Αλλάζει ριζικά ο αριθμός των υποψηφίων

Επί ποδός πολέμου βρίσκονται πλέον οι υποψήφιοι και οι επικεφαλής των συνδυασμών, καθώς η επίσημη προκήρυξη των εκλογών αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τις προθεσμίες να τρέχουν πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς. Οι φετινές εκλογές διεξάγονται με βάση την απογραφή του 2011 αλλάζοντας ριζικά τον αριθμό των υποψηφίων.

Να περάσουν πρώτα από τις συμπληγάδες του εκλογικού νόμου έχοντας τηρήσει στο έπακρο όσα προβλέπει, καλούνται οι υποψήφιοι, πριν στέψουν το βλέμμα στην κάλπη.

caffeine adv2020b

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές φέτος θα πραγματοποιηθούν με βάση πληθυσμιακά δεδομένα της απογραφής του 2011 τα οποία αλλάζουν ριζικά των αριθμό των υποψηφίων που πρέπει να διαθέτει κάθε συνδυασμός ώστε να ανακηρυχθεί επίσημα στις 3 Μάιου. Ηράκλειο, Χερσόνησος και Μαλεβίζι παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες μεταβολές.

Πυρετός προετοιμασιών επικρατεί στην καρδιά του εκλογικού μηχανισμού στο Ηράκλειο. Το πρωτοδικείο Ηρακλείου είναι ήδη έτοιμο για την υποδοχή των συνδυασμών και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε ηλεκτρονική μορφή. Η γραμματεία του πρωτοδικείου έχει ήδη καταρτίσει ηλεκτρονική βάση δεδομένων η οποία περιλαμβάνει τις αλλαγές με στόχο κανείς υποψήφιος να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

neratzoulis neo

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο εκλογικός μηχανισμός της Περιφέρειας Κρήτη που έχει ήδη αρχίσει να παραλαμβάνει το προεκλογικό υλικό.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button