Εκλογές 2014

Αληθεύει αυτή η καταγγελία κε Κουνενάκη;

Και αυτή η πληροφορία – καταγγελία έφτασε στο C.N.A. μέσω των αναγνωστών του που πάντα είναι πληροφορημένοι και μέσα στα πράγματα. Η καταγγελία αυτή μας έκανε εντύπωση και γι’αυτό το λόγο θα την δώσουμε στην δημοσιότητα περιμένοντας απαντήσεις από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κο Δημήτρη Κουνενάκη.

«Την έντονη δυσαρέσκεια του Δημάρχου κ. Κουνενάκη, προς εργαζόμενο στο Δήμο, με σύμβαση μέσω ΟΑΕΔ, μετέφερε αγγελιαφόρος, υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου, αναφέροντας του, ότι θα μπορούσε αν το επιθυμούσε, να ήταν υποψήφιος με το δικό του ψηφοδέλτιο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Γνωστή η μέθοδος εκφοβισμού και εξαναγκασμού ταυτόχρονα από τον κ. Δήμαρχο, από τη θητεία του σε άλλα όργανα. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν το λαμβάνει κανένας υπόψη.

Ας κοιτάξει και λίγο άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου, που έλειωσαν τις καρέκλες των γύρο από το Δήμο καφενείων, ψαρεύοντας υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο του και ας αφήσει τον κάθε ένα να αποφασίσει μόνος του, που και με ποιο θα είναι υποψήφιος.»


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button