ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Αληθεύει αυτή η καταγγελία κε Κουνενάκη;Και αυτή η πληροφορία – καταγγελία έφτασε στο C.N.A. μέσω των αναγνωστών του που πάντα είναι πληροφορημένοι και μέσα στα πράγματα. Η καταγγελία αυτή μας έκανε εντύπωση και γι’αυτό το λόγο θα την δώσουμε στην δημοσιότητα περιμένοντας απαντήσεις από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κο Δημήτρη Κουνενάκη.

Αληθεύει αυτή η καταγγελία κε Κουνενάκη; 1

«Την έντονη δυσαρέσκεια του Δημάρχου κ. Κουνενάκη, προς εργαζόμενο στο Δήμο, με σύμβαση μέσω ΟΑΕΔ, μετέφερε αγγελιαφόρος, υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου, αναφέροντας του, ότι θα μπορούσε αν το επιθυμούσε, να ήταν υποψήφιος με το δικό του ψηφοδέλτιο.

Γνωστή η μέθοδος εκφοβισμού και εξαναγκασμού ταυτόχρονα από τον κ. Δήμαρχο, από τη θητεία του σε άλλα όργανα. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν το λαμβάνει κανένας υπόψη.

Αληθεύει αυτή η καταγγελία κε Κουνενάκη; 2

Ας κοιτάξει και λίγο άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου, που έλειωσαν τις καρέκλες των γύρο από το Δήμο καφενείων, ψαρεύοντας υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο του και ας αφήσει τον κάθε ένα να αποφασίσει μόνος του, που και με ποιο θα είναι υποψήφιος.»Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close