Εκλογές 2014

Αυτόνομα και αυτοδιοικητικά στις εκλογές η «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ»

Η “ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – άνθρωπος” σε συνέχεια όσων συζητήθηκαν στη Συνδιάσκεψη της 2-2-14 στο Μελιδόνι, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ως θετική η αυτοδιοικητική ανεξάρτητη πορεία της παράταξης και το έργο των δυο περιφερειακών συμβούλων Α. Ανηψητάκη και Α. Παπαδάκη, αποφασίζει:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

1. Να συμμετάσχει αυτόνομα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. 

Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε εκλογική επιλογή για όσους βλέπουν την Κρήτη ως πολιτισμική και οικολογική κιβωτό, ως δυνάμει πρότυπη ευρωπαϊκή περιφέρεια, κέντρο ειρήνης, πολιτισμού και παραγωγής ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στη ΝΑ Μεσόγειο. 


Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε εκλογική επιλογή για όσους δεν βολεύονται να βλέπουν το νησί να αντιμετωπίζεται ως οικόπεδο και την Περιφέρεια ως πεδίο άσκησης γραφειοκρατικών διεκπεραιώσεων ή μικροπαραταξιακών αντιπαραθέσεων και συμφερόντων. 

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Φιλοδοξούμε να αναγνωριστούμε ως η καινοτόμος δύναμη που αναζητά συνθετικές λύσεις που διευκολύνουν το επιχειρείν αλλά μέσα σε ένα σαφές προγραμματικό και χωροταξικό πλαίσιο κανόνων το οποίο διασφαλίζει τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών και τη διαρκή προστασία του περιβάλλοντος. 

Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε εκλογική επιλογή για όσους δεν αναζητούν μάγους και μαγικά έργα αλλά μια διοίκηση που αξιοποιεί κάθε νομική και τεχνολογική δυνατότητα για να μπορεί ο πολίτης να συμμετέχει στις αποφάσεις, να ελέγχει και να αξιολογεί αιρετούς και υπηρεσίες.

Φιλοδοξούμε να συμβάλουμε σε μια αιρετή Περιφέρεια που παρεμβαίνει ενεργά στην Κρίση για να προστατεύσει τους πολίτες προωθώντας την απασχόληση και την κοινωνική οικονομία και αναζητά συνέργειες που αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, πέρα από το παραλυτικό δίπολο, δώσε κράτος – πάρε ιδιώτη.

2. Να έχει ως επικεφαλής τον Αντώνη Ανηψητάκη, επιδοκιμάζοντας τη συμβολή του στη θετική 4χρονη διαδρομή της παράταξης.

3. Να πάρει αμέσως πρωτοβουλίες ώστε να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας και να αναζητηθούν οι τρόποι για μια συνεχώς διευρυνόμενη συμβολή της κοινωνίας του νησιού στην επίλυσή τους κατά τις 1826 μέρες της νέας θητείας της. 

4. Να διευρύνει την απήχηση της παράταξης ενισχύοντας τον ανοιχτό, δημοκρατικό, σύγχρονο, αυτοδιοικητικό, ανεξάρτητο χαρακτήρα της. Υπενθυμίζουμε ότι μέλος της ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ γίνεται οποίος αποδέχεται τη διακήρυξή της και τον εσωτερικό κανονισμό της (www.miakriti.gr). 

5. Να συστήσει Ομάδα Τεκμηρίωσης, ανοιχτή και σε όποιον ήθελε να συμβάλει στη διαμόρφωση των προγραμματικών προτεραιοτήτων της παράταξης.

Ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών

«Μια Κρήτη, περιβάλλον – άνθρωπος»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button