Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤον Μάϊο το πακέτο στήριξης για την εστίαση

Τον Μάϊο το πακέτο στήριξης για την εστίαση

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μέσα στον Μάιο θα δοθεί το πακέτο στήριξης για την εστίαση, είπε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Γ.Γ  Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. «Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές, είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης»

«Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων… Είναι με την διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τόνισε πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς μουσική τα καταστήματα εστίασης – Με κωδικό 6 η μετακίνηση

Με «κωδικό 6» η εστίαση – Ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις από σήμερα

mechanical adv 2021

Όπως τόνισε η εστίαση έχει πάρει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και σχεδόν όλα τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί και έχουν υλοποιηθεί.

apostolakis adv 2

Σημειώνεται πως ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν αφορά στα κλειστά εμπορικά κέντρα και όπου αλλού υπάρχει εστίαση εντός κλειστού χώρου ( Σταθμοί ΚΤΕΛ, στοές κτλπ).

Διαβάστε επίσης: Εστίαση | Γιατί οι ειδικοί είπαν «όχι» στη μουσική

«Υπάρχει η δυνατότητα για αυτές τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν take away και delivery» εξήγησε και πρόσθεσε πως μέχρι τις 14/5 θα είναι και αυτό το μέτρο σε ισχύ.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble