Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί με βάση τα ποσά της αναστολής

Το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί με βάση τα ποσά της αναστολής

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο κ. Βρούτσης μιλώντας στην ΕΡΤ. γνωστοποίησε πως το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου με βάση τον πραγματικό μισθό που έλαβε ο εργαζόμενος, ενώ τόνισε ότι ανοίγει και η πλατφόρμα για την υποβολή των δικαιολογητικών για τις αναστολές από τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το δώρο των Χριστουγέννων θα δοθεί κανονικά, με βάση τον πραγματικό μισθό που έλαβε ο εργαζόμενος στην τσέπη του, και η ενίσχυση του κράτους θα δοθεί στο ποσό των αναστολών, είτε τα 534 είτε τα 800 ευρώ.

mechanical adv 2021

Εγκαταλείπεται έτσι η εισήγηση (και ισχυρή νομική άποψη) του εκ μέρους του υπουργείου Εργασίας, ότι το καθεστώς της αναστολής των συμβάσεων εργασίας δεν θα έπρεπε να οδηγεί σε απώλεια δικαιωμάτων του εργαζομένου.

apostolakis adv 2

Απέναντι στο νομικό επιχείρημα, πρυτάνευσε η πραγματιστική λογική του υπουργείου Οικονομικών. Όπως εξηγεί αρμόδιος παράγων:

– Είναι άγνωστο το κόστος του μέτρου. Υπολογίζεται σε τουλάχιστον 200-250 εκατ. ευρώ αλλά αν παραταθούν οι αναστολές και μπουν περισσότεροι στην επιδότηση από το Κράτος, τότε αυξάνονται και τα 800άρια που θα πρέπει να δοθούν, αλλά και το ποσόν του Δώρου Χριστουγέννων που θα κληθεί να καταβάλλει το Δημόσιο .

Επιπλέον ενημέρωσε ότι η άδεια αναψυχής με νομοθετική ρύθμιση θα μετατεθεί για το ’21 για όσους εργαζόμενους μπήκαν σε αναστολή τον Δεκέμβριο

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble