Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤέλος το «click away», πότε αναμένεται το «click in shop»

Τέλος το «click away», πότε αναμένεται το «click in shop»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με το click away να έχει τελειώσει για τα καταστήματα, η κυβέρνηση εστιάζει σε μία νέα φόρμουλα για την λειτουργία τους, αυτή του click in shop.

Ηδη, με την εφαρμογή του αυστηρότερου lockdown, το click away έλαβε τέλος μετά την περίοδο των γιορτών, ωστόσο στόχος της κυβέρνησης είναι να μην συνεχιστεί το «άνοιξε-κλείσε» στα καταστήματα και γι’ αυτό αναμένεται σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα click in shop.

mechanical adv 2021

Τι είναι το click in shop και πως θα λειτουργήσει

apostolakis adv 2

Το click in shop, είναι απλά η δυνατότητα που θα δίνεται στους καταναλωτές να πηγαίνουν στα καταστήματα κατόπιν ραντεβού και να δοκιμάζουν τα προϊόντα τα οποία θέλουν να αγοράσουν. Είναι μία προσπάθεια που θα γίνει προκειμένου να διευκολυνθούν και οι ίδιοι οι καταναλωτές που αγοράζουν τα προϊόντα, αλλά και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες.

Αυτό θα γίνει κάτω από αυστηρά, φυσικά, μέτρα, καθώς στόχος είναι να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα καταστήματα. Εξετάζεται, ανάλογα και με την έκταση των καταστημάτων, αν θα εξυπηρετείται ένας-ένας πελάτης μέσα στο κατάστημα ή εάν θα υπάρχει ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πελατών, ο αριθμός των οποίων θα καθορίζεται βάσει των τετραγωνικών του καταστήματος.

Πάντως πρόκειται για ένα μέτρο, όπως λένε εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, που δεν μπορεί να λειτουργήσει εύκολα σε μικρές επιχειρήσεις αν και εν μέρει η αγορά την περίοδο των γιορτών λειτουργούσε άτυπα με έναν ανάλογο τρόπο σε περιοχές εκτός κέντρου.

Πότε αναμένεται να λειτουργήσει το click in shop

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν στις 11 Ιανουαρίου και στόχος της κυβέρνησης είναι να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία η νέα φόρμουλα εντός της περιόδου των εκπτώσεων, ώστε να υπάρξει κίνηση στα καταστήματα. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν δείχνει πιθανό το σενάριο να λειτουργήσει το μέτρο αυτό πριν τις 15 Ιανουαρίου, καθώς τουλάχιστον ως τις 11 του μηνός, τα καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω του lockdown. Οπως τόνισε πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, οι αρμόδιοι φορείς επεξεργάζονται ήδη το σχέδιο για «μερική λειτουργία» του λιανεμπορίου, το οποίο θα γίνει κάτω από συγκεκριμένους κανόνες και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις μόλις υπάρξει η σύμφωνη γνώμη της ειδικής επιτροπής.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble