Οικονομία

Square | Προχωρά στη δημιουργία ψηφιακού πορτοφολιού για bitcoin

Τον Ιούνιο, ο ceo της εταιρείας, Τζακ Ντόρσεϊ, είχε δηλώσει πως εάν η Square αποφασίσει πράγματι τη δημιουργία του συγκεκριμένου εργαλείου θα ζητήσει συμβουλές και πληροφορίες από την κοινότητα προγραμματιστών κρυπτογράφησης

Στελέχη της εταιρείας πληρωμών Square, επιβεβαίωσαν την Πέμπτη την είδηση πως η εταιρεία σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός νέου ψηφιακού πορτοφολιού για bitcoin που θα δώσει στους κατόχους του μεγαλύτερο έλεγχο επί των κρυπτονομισμάτων που διαθέτουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό πορτοφόλι για bitcoin, μια νέα υπηρεσία με την οποία ευελπιστούμε να καταστήσουμε την προστασία bitcoin λίγο πιο mainstream» δήλωσε ο επικεφαλής υλικού της Square, Τζέσε Ντόρογκασκερ σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Θα δημιουργήσουμε λογαριασμό στο Twitter και github αποκλειστικά για αυτό το σκοπό εάν αποφασίσουμε τελικά να προχωρήσουμε στη δημιουργία του. Θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες μόλις είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστώ!» έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Square και του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ σε απάντηση.

Σύμφωνα με το BusinessInsider, τον Ιούνιο, ο Ντόρσεϊ είχε δηλώσει πως η εταιρεία σκέφτεται να αναπτύξει το προϊόν και να ζητήσει πληροφορίες από την κοινότητα προγραμματιστών κρυπτογράφησης. «Η Square σκέφτεται να κατασκευάσει ένα ψηφιακό πορτοφόλι για bitcoin», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Ντόρσεϊ στο Twitter. «Αν πράγματι το κάνουμε, θα είναι εντελώς ανοιχτό ως προς τον σχεδιασμό του, τόσο σε επίπεδο λογισμικού όσο και hardware, και σε συνεργασία με την κοινότητα» τόνισε. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως το Bitcoin υπήρξε από καιρό μια επένδυση με την οποία ο Ντόρσεϊ ήθελε να ασχοληθεί.


Σχετικά άρθρα

Back to top button