Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠοιες αλλαγές έρχονται στις δηλώσεις μεταβίβασης ακινήτων

Ποιες αλλαγές έρχονται στις δηλώσεις μεταβίβασης ακινήτων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αλλάζουν τα πάντα στις δηλώσεις μεταβίβασης ακινήτων καθώς η διαδικασία θα γίνεται ηλεκτρονικά και θα ολοκληρώνεται ακόμη και εντός της ίδιας ημέρας, όπως δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιλής για το θέμα των μεταβιβάσεων των ακινήτων, «όλη η διαδικασία για την υποβολή της δήλωσης και τη καταβολή του φόρου γίνεται από την αρχή έως το τέλος ψηφιακά, χωρίς επίσκεψη του συμβολαιογράφου ή του πολίτη στη ΔΟΥ. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα η σύνταξη του συμβολαίου να ολοκληρώνεται ακόμα και εντός της ημέρας γλιτώνοντας τις εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις που απαιτούνται σήμερα για την ολοκλήρωση των συναλλαγών αυτών».

mechanical adv 2021

«Ξεκινάμε με την πλειονότητα των περιπτώσεων φόρου κατά βάσης ακίνητης περιουσίας και μέσα στο 2021 φιλοδοξούμε να εντάξουμε στην πλατφόρμα και τις δηλώσεων δωρεών, γονικών παροχών, κληρονομιών και άλλες ειδικές περιπτώσεις», συμπλήρωσε.

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι έως την 1η Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης θα έχει προαιρετικό χαρακτήρα ωστόσο μετά την 1η Ιουνίου η ηλεκτρονική διαδικασία θα καταστεί υποχρεωτική.

Η δήλωση της αντιπροέδρου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών

Για το θέμα των μεταβιβάσεων ακινήτων μίλησε και η αντιπρόεδρος Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Έλενα Κοντογεωργίουστο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ( ειδήσεις 12). «Με το ισχύον καθεστώς απαιτούνται τουλάχιστον 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί η δήλωση φόρου μεταβίβασης και η πληρωμή του φόρου», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Κοντογεωργίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble