ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΕΕΤ: Διευκρινίσεις για τα επιδόματα εργαζόμενων σε Εστίαση και ΤουρισμόΜε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), παρέχει στους εργαζόμενους διευκρινίσεις για τα επιδόματα που έχουν λαμβάνειν και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι διευκρινίσεις της ΠΟΕΕΤ, έχουν ως εξής: Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) και αίτηση για το ταμείο ανεργίας από 01/11/2020 και μετά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ.

Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) αλλά είχαν απολυθεί 30/09/2020 και είχαν ήδη κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας και έκδοση κάρτα ανεργίας που εκδόθηκε με ημερομηνία λύσης εργασιακής σχέσης 30/09/2020 ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ και αντιστοίχως θα απορριφθεί η συνδεόμενη με το δελτίο αυτό επιδότηση τακτικής ανεργίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

swell adv 2021

Επομένως όσοι ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο ανεργίας με ημερομηνία απόλυσης την 31/10/2020. Όσοι έκαναν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (534€) και έκαναν και αίτηση για το επίδομα ανεργίας και ήδη έχουν πληρωθεί θα συμψηφιστεί με την επόμενη δόση του ΟΑΕΔ όταν ξεκινήσει κανονικά να επιδοτούνται εκ νέου από τον ΟΑΕΔ. Και καταλήγει: “Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώνονται από τα σωματεία τους και όπου δεν υπάρχουν κατευθείαν με την Ομοσπονδία”.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button