ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΕΚΑ | Καταβλήθηκε για πρώτη φορά τον επίδομα αναδοχής

Το επίδομα είναι μηνιαίο, καθολικό και χωρίς εισοδηματικά κριτήριαΚαταβλήθηκε για πρώτη φορά την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 το επίδομα αναδοχής από τον ΟΠΕΚΑ στους ανάδοχους γονείς που είχαν υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις από τις 26 έως και τις 31 Μαΐου.

Από το επίδομα ωφελήθηκαν 116 ανάδοχα παιδιά που βρίσκονται ήδη σε ανάδοχες οικογένειες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το επίδομα είναι μηνιαίο, καθολικό και χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Το ύψος του ξεκινά από 325 ευρώ για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και αυξάνεται ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας, που τυχόν έχει ένα παιδί.

Όπως δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου: «Μια ακόμη δέσμευσή μας έγινε πράξη. Η καταβολή του επιδόματος αναδοχής ξεκίνησε και για πρώτη φορά καταβλήθηκε σε όσους έκαναν αίτηση μόλις τις πρώτες έξι ημέρες».

swell adv 2021

Η ίδια σημείωσε πως «θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας που αποφάσισαν ή θα αποφασίσουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Ο δρόμος άνοιξε. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε να έχουμε οικογένειες που θα προσφέρουν αγάπη και φροντίδα»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

«Στόχος μας είναι να βγάλουμε τα παιδιά από τα ιδρύματα και να βρούμε την κατάλληλη για αυτά οικογένεια», υπογράμμισε η Δ. Μιχαηλίδου.


Σχετικά άρθρα

Back to top button