Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑmyCAR: Πώς να καταθέσετε ηλεκτρονικά τις πινακίδες σας

myCAR: Πώς να καταθέσετε ηλεκτρονικά τις πινακίδες σας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μέσω της πλατφόρμας myCAR οι ιδιοκτήτες οχημάτων που θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους, μπορούν να το κάνουν ψηφιακά

Για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματός τους και κατ’ επέκταση να μην πληρώσουν τα φετινά τέλη κυκλόφορίας, μπορούν να μπουν στη νέα πλατφόρμα της ΑΑΔΕ με το όνομα myCAR.

mechanical adv 2021

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη πριν το τέλος του έτους, ενώ η διαδικασία θα είναι σχετικά απλή και για τους παραβάτες προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα.

apostolakis adv 2

Πώς θα καταθέσετε τις πινακίδες στο MyCAR

  • Δηλώνετε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας (οδός, αριθμός, πόλη)
  • το σημείο ακινητοποίησης του οχήματος
  • Στο σπίτι παραμένουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες

Από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης έχει προχωρήσει σε δήλωση ακινησίας του οχήματος, απαγορεύεται να το μετακινήσει, και σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Τα πρόστιμα

Σε περίπτωση υποτροπής, το πρόστιμο τριπλασιάζεται, ενώ θα αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης για τρία χρόνια. Επίσης όχημα το οποίο θα εντοπίζεται σταθμευμένο σε διαφορετικό σημείο από αυτό το οποίο έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική ακινησία θα θεωρείται ότι κυκλοφόρησε.

Στόχος της ΑΑΔΕ είναι να μειωθεί η κίνηση στις εφορίες για κατάθεση πινακίδων και απευθύνει έκκληση στους φορολογούμενους να περιμένουν την έναρξη της πλατφόρμας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble