Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜακροχρόνια άνεργοι | Ανακοινώνονται έκτακτα μέτρα

Μακροχρόνια άνεργοι | Ανακοινώνονται έκτακτα μέτρα

Τι προανήγγελε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ανακοινώσεις για την ενίσχυση των μακροχρόνια ανέργων αλλά και των εποχικά εργαζόμενων στον Τουρισμό προανήγγειλε με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως όσοι επλήγησαν από την πανδημία δεν θα πληρώσουν άδικους φόρους, τονίζοντας πάντως πως οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί.

mechanical adv 2021

Ακόμα σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό οι απαιτούμενες δαπάνες με ηλεκτρονικές συναλλαγές πρέπει να φτάνουν στο 30% του εισοδήματος, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα και θα περιλαμβάνουν όπως φαίνεται σύνθετα κριτήρια, ποια θα είναι και ηλικιακά. Για τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών ακινήτων για μειωμένα ή μηδενικά ενοίκια, σημείωσε πως τα χρήματα είναι διαθέσιμα και πως άμεσα θα υπάρξουν πληρωμές.

apostolakis adv 2

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε ακόμα πως η προκαταβολή φόρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες αποτελεί αντικείμενο συζήτησης με τους θεσμούς, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός νέου μνημονίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble