Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Κερδισμένες οι ατομικές επιχειρήσεις

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Κερδισμένες οι ατομικές επιχειρήσεις

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Διευρυμένη θα είναι σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους, η λίστα των επιχειρήσεων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τέταρτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, με τις ατομικές επιχειρήσεις να βγαίνουν κερδισμένες από τις κυβερνητικές αλλαγές.

Δικαίωμα συμμετοχής στον τέταρτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής έχουν όλες οι ατομικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως εάν απασχολούν εργαζόμενους ή διαθέτουν ταμειακή μηχανή, συμπεριλαμβανομένων ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων, υπό την προϋπόθεση ότι παρουσιάζουν μείωση τζίρου 20% τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, και έχουν ελάχιστο τζίρο αναφοράς τα 300 ευρώ. Ειδικά οι επιχειρήσεις των οποίων η δραστηριότητα έχει ανασταλεί με κρατική εντολή ή έχουν έδρα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον «Ιανό», δικαιούνται να συμμετάσχουν στη χρηματοδότηση, ανεξαρτήτως πτώσης τζίρου.

mechanical adv 2021

Η μεγαλύτερη αλλαγή σχετίζεται με το ότι πλέον αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής και οι νέες επιχειρήσεις που έχουν θετικά έσοδα για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο 2020, με βάση αναφοράς τον τζίρο Ιουλίου – Αυγούστου για όσες τηρούν διπλογραφικό σύστημα, και με βάση τον τζίρο του τρίτου τριμήνου για όσες τηρούν απλογραφικό σύστημα.

apostolakis adv 2

Σημειώνεται ότι το 50% του ποσού της ενίσχυσης δεν επιστρέφεται, με τον όρο η επιχείρηση να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο απασχολούμενων μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Εντός των αμέσως επόμενων ημερών, θα ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, όπου θα εμφανίζεται, απευθείας πλέον, το ποσό της ενίσχυσης που δικαιούται η επιχείρηση, εφόσον πληροί τα κριτήρια ένταξης. Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Νοεμβρίου.

Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας μέσω του τέταρτου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ενισχύεται και ανέρχεται, πλέον, στα 1,2 δισ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως μαζί με τον επόμενο κύκλο, τον πέμπτο, που θα υλοποιηθεί τον Δεκέμβριο, θα ξεπερασθούν αθροιστικά, τα 5 δισ. ευρώ χρηματοδοτήσεων εντός του 2020. Όπως έχει επανειλημμένα έχει δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο σχεδιασμός της κυβέρνησης περιλαμβάνει επέκταση αυτής της χρηματοδότησης και το 2021.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble