ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Jumbo: Άνοιξε και πάλι το ηλεκτρονικό κατάστημαΣύμφωνα με την εταιρεία οι παραγγελίες εκτελούνται από 18/12 με παράδοση στις 23 του μήνα σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo,  που τις τελευταίες βδομάδες βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της αδυναμίας της εταιρείας να εξυπηρετήσει τη μεγάλη ζήτηση,  άρχισε και πάλι να δέχεται παραγγελίες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η εταιρεία προχώρησε σήμερα στην ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της ενημερώνοντας τους καταναλωτές για την επαναλειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι παραγγελίες εκτελούνται από 18/12 με παράδοση στις 23 του μήνα σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα.

swell adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Νοεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως κατεβάζει… ρολά στο e-shop της, ενώ στις 26 Νοεμβρίου ακολούθησε νεότερη ανακοίνωση που γνωστοποιούσε πως θα παραμείνει κλειστό… μέχρι νεοτέρας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στις 30 Νοεμβρίου άρχισε να δέχεται και πάλι παραγγελίες, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, οπότε αναγκάστηκε να… σηκώσει και πάλι τα χέρια ψηλά λόγω της της τεράστιας ζήτησης για νέες παραγγελίες.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές! Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».


Back to top button