ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Freedom Pass | Πότε θα πάρουν την κάρτα των 150 ευρώ οι νέοι;Από τις 20 Ιουλίου θα μπορούν να πάρουν οι νέοι ηλικίας 18 έως 25 ετών το Freedom Pass, δηλαδή την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ.

Το voucher των 150 ευρώ θα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 1996 έως το 2003 και έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν κάνει την πρώτη δόση εντός του 2021.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Γεωργαντάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εφαρμογή θα είναι έτοιμη σε περίπου 2 εβδομάδες.

Οι νέοι θα κάνουν την αίτησή τους και την επόμενη ημέρα θα τους δίνεται το ποσό.

swell adv 2021

Που μπορούν να το εξαργυρώσουν

Οι δικαιούχοι μπορούν να το εξαργυρώσουν σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές μεταφορές, ενοικίαση οχημάτων, καταλύματα, κάμπινγκ, συναυλίες, θέατρα, σινεμά, μουσεία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η χρήση του γίνεται μέσω έξυπνων κινητών και θα μπορεί να το αποκτήσει ο εμβολιασμένος από την ειδική πλατφόρμα gov.gr.Μία μέρα μετά την αίτηση οι δικαιούχοι θα λάβουν με SMS ή email τις σχετικές οδηγίες για το πως θα ολοκληρώσουν τη λήψη του voucher.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button