ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιδότηση σε τουριστικά λεωφορεία – Ποιους αφορά;Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης για την επίλυση από τον Υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη και το Υπουργείο Τουρισμού, με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του πολύ σοβαρού προβλήματος που είχε προκύψει στο πλαίσιο της έκτακτης επιδότησης των τουριστικών λεωφορείων, έτσι ώστε να μπορέσουν πλέον να πάρουν την επιδότηση και τουριστικά λεωφορεία των οποίων οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί προσωρινά, σύμφωνα με σχετική δυνατότητα που έχει δώσει η ίδια η Πολιτεία.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Αυτή ήταν η μόνη δυνατή δίκαιη απόφαση, διότι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων τουριστικών λεωφορείων δεν παρανόμησαν με οποιονδήποτε τρόπο, αντίθετα έχουν ήδη καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 για τα οχήματα αυτά, και η μόνη διαφορά τους από τους άλλους συναδέλφους τους, οι οποίοι είχαν επίσης άδεια και ακίνητα τα λεωφορεία τους σε όλη τη διάρκεια αυτού του χρόνου, είναι ότι οι τελευταίοι δεν είχαν καταθέσει την άδεια και τις πινακίδες τους.

Με την παρουσία μας προσπαθήσαμε κι εμείς να συμβάλλουμε όσο αυτό ήταν δυνατό στην επίλυση του θέματος αυτού, που επηρεάζει όλα τα τουριστικά λεωφορεία, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια και για όλα τα άλλα προβλήματα του κλάδου μας που εκκρεμούν.

swell adv 2021

Ευελπιστούμε στην παράταση της σχετικής προθεσμίας, που λήγει αύριο 27/11/2020, έτσι ώστε το καλό αυτό αποτέλεσμα να μην μείνει γράμμα κενό. Θα επιδιώξουμε και στο μέλλον στενότερη συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, έτσι ώστε τα θέματα που μας απασχολούν να γίνουν κατανοητά και να πάρουν το δρόμο για τη λύση τους. Ο αγώνας δεν σταματά. Δεν ζητάμε χάρες. Ζητάμε μόνο το δικαίωμα να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να δουλεύουμε με όρους ισονομίας».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button