ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα θέρμανσης 2020: Τι ισχύει για όσους καίνε πετρέλαιοΗ παροχή επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές των επιδοτούμενων ειδών καυσίμων θέρμανσης είναι δυνατή με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, όπως προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τα μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Με την ίδια απόφαση – σύμφωνα με την τροπολογία – θα καθοριστούν μεταξύ άλλων το ύψος του επιδόματος, τα κριτήρια με βάση τα οποία χορηγείται, οι δικαιούχοι, η διαδικασία πληρωμών και ελέγχου, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια για την εφαρμογή της σχετικής ρύθμισης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ποιους φορείς ή πληθυσμιακές ομάδες αφορά;

Ειδικότερα σύμφωνα με :

Άρθρο 1

swell adv 2021

Τα δικαιούχα πρόσωπα – καταναλωτές των επιδοτούμενων ειδών καυσίμων θέρμανσης, όπως θα οριστούν στην κανονιστική απόφαση βάσει των κριτηρίων που θα τεθούν σε αυτήν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Άρθρο 2

Η αξιολογούμενη ρύθμιση αφορά φορείς επιχειρήσεων που τελούν υπό ειδική διαχείριση των άρθρων 68 επ. του ν. 4307/2014 και αποτελούν πεδίο εφαρμογής των εν λόγω ρυθμίσεων. Μέσα από την υλοποίηση των προβλέψεων της ρύθμισης αναμένεται να διευκολυνθεί ουσιωδώς η ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και να επαυξηθούν οι προοπτικές αναθέρμανσης του επενδυτικού ενδιαφέροντος για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την τροπολογία το επίδομα θέρμανσης δεν δίνεται σε όσους χρησιμοποιούν πετρέλαιο.

Δείτε την τροπολογία αναλυτικά ΕΔΩ.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button