ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-katanalotis | Στη μάχη κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων

Τα καύσιμα θα προστεθούν στη δωρεάν εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων e- katanalotis, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση οι καταναλωτές για να κάνουν σύγκριση τιμών προϊόντων.

Ήταν κάτι που είχε διαφανεί εδώ και λίγη ώρα, όπως είχε ενημερώσει ο διοικητής της Αρχής Διαφάνειας  Άγγελος Μπίνης.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει «Όταν το rapid test βγει θετικό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και με μοριακό τεστ υποχρεωτικά. Όταν είναι μοριακό, θα πρέπει να το δεχτούμε, γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε μια δικλείδα που κάποιοι φορείς ήδη την εφαρμόζουν, ας πούμε στα νοσοκομεία, όπου με το που θα φέρεις θετικό rapid test από ιδιωτικό εργαστήριο, αμέσως θα πρέπει να κάνεις το pcr σε δημόσια δομή», είπε καταλήγοντας ο κ. Μπίνης

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η αρχή έγινε με την επιβεβαίωση του θετικού τεστ από δημόσια δομή μόνο στους κλάδους που καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Μπίνη ενδέχεται να επεκταθεί και σε γενικότερο πλαίσιο το μέτρο. Το μέτρο αυτό, προέκυψε και από τα πλαστά πιστοποιητικά.

Συνεχείς καταγγελίες

Ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες και οι έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και ψευδώς θετικά rapid test για να πάρει κάποιος τη βεβαίωση νόσησης που θα τον απαλλάξει από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για εξι μήνες.

swell adv 2021

Άτομα παίρνουν τηλέφωνο σε ιατρεία, εμβολιαστικά κέντρα, εμβολιαστικές γραμμές ή δομές που έχουν την δυνατότητα να εκδίδουν rapid test όπως φαρμακεία, ιατρεία, διαγνωστικά εργαστήρια και ζητούν τηλεφωνικά να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα rapid test ή μοριακού ώστε να έχουν πιστοποιητικό νόσησης έναντι κάποια αμοιβής.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Μάλιστα όπως ακούγεται υπάρχει και ταρίφα με τις τιμές να φτάνουν τα 100 ή 200 ευρώ για να έχουν αυτό το πιστοποιητικό είτε νόσησης είτε εμβολιασμού.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ομολογίας ανεμβολίαστης η οποί δεν δίστασε να δηλώσει στην κάμερα ότι ψάχνει έναν γιατρό να της δώσει πλαστό πιστοποιητικό

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά.»


Σχετικά άρθρα

Back to top button