Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑBitcoin | Προβλέψεις ότι θα γίνει το νόμισμα του κόσμου

Bitcoin | Προβλέψεις ότι θα γίνει το νόμισμα του κόσμου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ως επικεφαλής του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Kraken, o Jesse Powell οφείλει να είναι αισιόδοξος για το bitcoin. Παρολ’αυτά προβλέπει ένα μέλλον που εξάπτει τη φαντασία ακόμη και των πιο ένθερμων οπαδών του κρυπτονομίσματος.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg, o Powell προέβλεψε ότι το bitcoin θα μπορούσε να φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια την επόμενη δεκαετία, προσθέτοντας ότι οι υποστηρικτές του πιστεύουν ότι τελικά θα αντικαταστήσει όλα τα μεγάλα βασικά νομίσματα.

mechanical adv 2021

«Μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις, αλλά όταν το μετράς σε όρους δολαρίων, δείχνει ότι θα επιβιώσει στο άπειρο», είπε. «Οι πιστοί οπαδοί θα σου πουν ότι θα εκτοξευτεί στο φεγγάρι, μετά στον Άρη και τελικά θα γίνει το νόμισμα του κόσμου».

apostolakis adv 2

Ξεχωριστά ο CEO της Kraken, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, είπε πως το ανταλλακτήριο θα μπει στο χρηματιστήριο, πιθανότατα το επόμενο έτος.

Οι ακραίες προβλέψεις δεν είναι καινούριο φαινόμενο στον κόσμο του bitcoin, όπου οι ακόλουθοί του προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδος πείθοντας το ευρύτερο κοινό ότι το κρυπτονόμισμα είναι ένα αξιόπιστο asset και όχι μια κερδοσκοπική μανία. Το δολάριο παραμένει το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και ο δείκτης αναφοράς για το παγκόσμιο εμπόριο, αν και η αξία του έχει υποχωρήσει το περασμένο έτος.

Οι «ταύροι» του bitcoin προβλέπουν ότι μια μέρα θα ξεπεράσει συνολικά την κεφαλαιοποίηση του δολαρίου, του ευρώ και άλλων νομισμάτων, σύμφωνα με τον Powell.

Το δολάριο «είναι μόλις 50 χρονών και ήδη παρουσιάζει σοβαρά σημάδια αδυναμία, και θεωρώ πως ο κόσμος θα αρχίσει να μετρά την αξία των πραγμάτων σε όρους bitcoin», είπε.

Το ψηφιακό νόμισμα υποχώρησε 3% την Πέμπτη, κινούμενο κοντά στα 49.000 δολάρια. Η τιμή του έχει εκτοξευτεί κατά σχεδόν 600% από τις αρχές του 2020 εν μέσω της ευρύτερης αποδοχής που απολαμβάνει.

Το Kraken επωφελείται από τις υψηλότερες τιμές καθώς λαμβάνει προμήθειες από τις αυξημένες συναλλαγές.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble