Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑBitcoin | Ερχεται η πρώτη πιστωτική κάρτα που δίνει μπόνους κρυπτονομίσματα

Bitcoin | Ερχεται η πρώτη πιστωτική κάρτα που δίνει μπόνους κρυπτονομίσματα

Οι χρήστες της κάρτας θα παίρνουν από το καλοκαίρι μπόνους σε bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα που θα αντιστοιχεί στο 3% των αγορών τους, ανέφεραν η Mastercard και το αμερικανικό ανταλλακτήριο Gemini

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Mastercard και το αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Gemini θα λανσάρουν την πρώτη πιστωτική κάρτα που θα δίνει στους χρήστες ψηφιακών νομισμάτων «ανταμοιβή» για τις αγορές τους φέτος, βαθαίνοντας την εμπλοκή μεγάλων εταιρειών πληρωμών στην ανερχόμενη κατηγορία assets.

Οι χρήστες της κάρτας θα παίρνουν από το καλοκαίρι μπόνους σε bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα που θα αντιστοιχεί στο 3% των αγορών τους, ανέφεραν οι δύο εταιρείες σε ανακοίνωσή τους, με τα ψηφιακά νομίσματα να κατατίθενται σε λογαριασμούς που έχουν οι κάτοχοι της κάρτας στην Gemini. Η κάρτα θα εκδίδεται από τη WebBank, μια ψηφιακή τράπεζα με έδρα τη Γιούτα.

mechanical adv 2021

Οι μεγάλες εταιρείες πληρωμών -από τη Mastercard και τη Visa έως την PayPal- έχουν αυξήσει την εμπλοκή τους με τα κρυπτονομίσματα τους τελευταίους μήνες, καθώς μεγάλοι επενδυτές και επιχειρήσεις αγκαλιάζουν το bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα.

apostolakis adv 2

Η Mastercard ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι σχεδιάζει να προσφέρει στήριξη σε ορισμένα κρυπτονομίσματα από το δίκτυό της φέτος, ενώ η Visa θα επιτρέψει επίσης τη χρήση κρυπτονομισμάτων για τη διευθέτηση συναλλαγών στο δίκτυο πληρωμών της.

Με πληροφορίες από Reuters

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble