Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑύξηση στο ταμείο ανεργίας; Τι ανακοίνωσε ο Υπουργός Εργασίας

Αύξηση στο ταμείο ανεργίας; Τι ανακοίνωσε ο Υπουργός Εργασίας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε παρέμβαση του σε διαδικτυακή εκδήλωση του Ινστιτούτου Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής και ελληνικής οικονομίας,ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε την αύξηση των επιδομάτων ανεργίας.

Συγκεκριμένα θα δοθούν στοχευμένα στους ανέργους μέσω προγραμμάτων κατάρτισης και απόκτησης δεξιοτήτων το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά,την επόμενη μέρα της πανδημίας.

mechanical adv 2021

Επίσης ο Υπουργός τόνισε την συνεργασία ΟΑΕΔ με τα ελληνικά πανεπιστήμια στα πλάισια της αναβάθμισης.

apostolakis adv 2

Στόχος του νέου πλαισίου είναι τα προσφερόμενα προγράμματα να εφοδιάζουν τους εργαζόμενους με δεξιότητες το οποίο θα τους βοηθήσει για ένα καλύτερο μέλλον και να μη λειτουργούν ως υποκατάστατα επιδομάτων.

Όπως είπε, «Η προσπάθεια είναι εμπροσθοβαρής και ήδη πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου θα «τρέξουν» δράσεις με κονδύλια ύψους 300 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα εισρεύσουν το φθινόπωρο. Δίνουμε έμφαση όπως είναι φυσικό στις ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες έχουν ήδη αυξημένη ζήτηση και θα έχουν ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Κεντρικός πυλώνας του νέου συστήματος θα είναι ο ΟΑΕΔ.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και για την ψηφιακή κάρτα εργασίας,που θα επιτρέπει να καταγράφονται με απόλυτη ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο οι ώρες εργασίας όλων των μισθωτών.

Στα πλαίσια της καταπολέμησης της μαύρης εργασίας και των απλήρωτων υπερωριών η ψηφιακή κάρτα θεωρείται η πιο βασική αλλαγή.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble