ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι αλλάζει στην χορήγηση κλειδάριθμου του TaxisNet

Μικρές αλλαγές στην διαδικασία χορήγησης κλειδαρίθμου για την χρήση του Taxisnet προβλέπει εγκύκλιος της ΓΓΔΕ όπου σκοπό έχει την αποσυμφόρηση των υπηρεσίες μητρώου των ΔΟΥ.

Συγκεκριμένα από την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ προκύπτει ότι πλέον αλλάζει η υπηρεσία των ΔΟΥ που θα χορηγεί κλειδάριθμο Taxisnet και πλέον θα χορηγείται στους φορολογούμενους όχι από το τμήμα Μητρώου που ίσχυε μέχρι σήμερα αλλά από το τμήμα ή γραφείο Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης των ΔΟΥ.

caffeine adv2020b

Παράλληλα πάντα σύμφωνα με την εγκύκλιο ειδικά στις Διπλωματικές και Προξενικές Αρχές (Πρεσβείες− Προξενεία) που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα, ο κλειδάριθμος του Taxisnet θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Γ.Γ.Δ.Ε. στη δηλωθείσα διεύθυνσή τους.

aftodioikisi.gr

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button