ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση του βιβλίου «Τα Ζωνιανά της Ιστορίας και της Παράδοσης»

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μία λεπτομερή αποτύπωση της ιστορίας, της λαογραφίας, και της παράδοσης των Ζωνιανών στο πέρασμα των χρόνων επιχειρεί το βιβλίο του Δημήτρη Παρασύρη «Τα Ζωνιανά της Ιστορίας και της Παράδοσης».

Ο συγγραφέας μέσα από μνήμες, βιώματα, εμπειρίες και μαρτυρίες προβάλλει και φωτίζει την ιστορία, την κοινωνική δραστηριότητα, την οικονομία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 19.30, στο Γάζι στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Πανελλήνια Πολιτιστική Ένωση Μυλοποταμιτών με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μαλεβιζίου.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν ο Αρχιτέκτονας Ηρακλής Πυργιανάκης και ο Εκπαιδευτικός – Ιστορικός Γιώργος Καλογεράκης.

“IN_AND_OUT

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του βιβλίου θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με το συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη και το χορευτικό συγκρότημα του «Λαογραφικού Ομίλου Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη».

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button