ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγιος Νικόλαος: Ξεκινούν στο «Χριστίνα» οι προβολές της Λέσχης

Την Τρίτη 23 Ιουνίου ξεκινούν οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν).

Κάθε Τρίτη στις 21:15, μπροστά στη μεγάλη οθόνη του θερινού μας σινεμά, θα ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο, με οδηγό εξαιρετικές ταινίες που αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη του κινηματογράφου. Οι επιλεγμένες ταινίες είναι νέας παραγωγής, έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί σε σημαντικά φεστιβάλς και αγαπηθεί από το κοινό. Οι προβολές θα συνεχιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρεμιέρα με την πολυβραβευμένη ταινία του Ρομάν Πολάνσκι “Κατηγορώ”.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν για την καθοριστική αρωγή και συμπαράσταση στο Σωματείο μας. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου μας,  τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδικτυακά ενημερωτικά sites και ιδιαίτερα την εφημερίδα ‘Ανατολή’. Ευχαριστούμε ακόμη τους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη που μας προσφέρουν, κυρίως όμως ευχαριστούμε τους σινεφίλ της περιοχής μας για την πολυάριθμη παρουσία τους στις προβολές μας.

Ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι (με μειωμένο τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων για προστασία της δημόσιας υγείας) στο ανακαινισμένο σινέ Χριστίνα δίπλα στη λίμνη. Συντροφιά με τους μεγάλους δημιουργούς της 7ης Τέχνης, θα μοιραστούμε δροσερά καλοκαιρινά βράδια, στον καταπράσινο χώρο του δημοτικού μας κινηματογράφου που έχει αλλάξει όψη μετά την ολοκλήρωση της εικαστικής παρέμβασης με ονειρικές εικόνες σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα!

swell adv 2021

Μόλις συμπληρωθεί το πρόγραμμα προβολών θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας, τη σελίδα του Σωματείου μας στο facebook και τα τοπικά ΜΜΕ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button