ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «ευχαριστώ» της ΕΘΟΑΝ προς όλους!

Τελευταία ενημέρωση:

Είναι δύσκολο να μπορέσεις, σε ένα ‘’κομμάτι χαρτι’’, να χωρέσεις όλες σου τις σκέψεις, λένε. Είναι πραγματικά δύσκολο. Δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε.

Άλλο ένα έργο για εμάς τελείωσε και γυρίζοντας σελίδα επιστρέφουμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας, στις οικογένειες μας. Περάσαμε πέντε μήνες προετοιμασίας όλοι μαζί. Κάναμε την Ε.Θ.Ο.Α.Ν. δεύτερο μας σπίτι, έτσι όπως πραγματικά την νιώθουμε κάθε φορά που ξεκινάμε ένα νέο έργο.

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από την τελευταία μας παράσταση «Ψεμα στο Ψέμα». Όπως έπειτα από κάθε μας έργο, έτσι και αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή του απολογισμού. Μία στιγμή με ανάμεικτα συναισθήματα. Η πληρότητα και η ευχαρίστηση που νιώθουμε όλοι μας, δεν μπορούν παρά να μπολιαστούν με το συναίσθημα της λύπης για κάτι που τέλειωσε. Ευτυχώς, πάντα υπάρχει και το συναίσθημα της ανυπομονησίας και της προσμονής για κάτι που θα αρχίσει. Πρωτύτερα όμως πρέπει σαν ομάδα να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας και βοήθησαν για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που όλοι είδατε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση. Το κοινό του Αγίου Νικολάου για άλλη μια φορά αγκάλιασε τη δουλειά μας, αυτή τη φορά τολμούμε να πούμε με το παραπάνω και γέμισε την αίθουσα του REX και στις 10 παραστάσεις που δόθηκαν.

Ευχαριστούμε τον ακούραστο σκηνοθέτη της ομάδας Γιάννη Ξανθογεώργη. Στα σχεδόν 37 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κινείται όχι σε ερασιτεχνικό, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ευχαριστούμε το σκηνογράφο και ενδυματολόγο της ομάδας Μανώλη Σγουρό.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στα παρασκήνια καθώς επίσης στην ταξιθεσια στον μπουφέ και στην προπώληση εισιτηρίων. Μπορεί να μην εμφανίζονται στη σκηνή για να λάβουν και αυτοί μέρος του χειροκροτήματος, αλλά η παρουσία τους είναι απαραίτητη και η βοήθειά τους σημαντικότατη. Τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Μιχάλης Μασσάρος και τη μουσική ο Χρήστος Ευαγγελινάκης.

Στον ήχο ήταν ο Στέφανος Πατεράκης. Το σκηνικό κατασκευάστηκε από τον Ανδρέα Χατζημαρκακη, τον Μανώλη Διαλυνά κ τον Μπεκατωρο Θοδωρή. Στο υποβολείο ήταν η Αμαντα Αγραπιδάκη και η Αντιγονη Καροφυλλακη. Το μακιγιάζ έκαναν η Δέσποινα Κερούλη και η Ελλη Λιόλιου, ενώ τις κομμώσεις επιμελήθηκε η Γεωργία Θραψανιώτη. Διευθυντής σκηνής ήταν ο Μανωλης Διαλυνας. Την υπέροχη χορογραφία επιμελήθηκε η Αντη Αργυρακη. Τις φωτογραφίες του προγράμματος κ της παράστασης επιμελήθηκε ο Χρήστος Τζωρτζης. Βοηθοί σκηνοθέτη ήταν οι Μαρία Γιαννικακη & η Αντιγονη Καροφυλλακη.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που διαφημίστηκαν στο πρόγραμμα της παράστασης.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, ο κόσμος απέδειξε ότι θέλει να ενισχύσει τη θεατρική ομάδα της πόλης του και να την στηρίξει οικονομικά, αφού τα μοναδικά μας έσοδα είναι οι εισπράξεις των εισιτηρίων και οι χορηγίες από τις διαφημίσεις στο πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ που πάντα μας στηρίζει και δημοσιεύει όλα μας τα κείμενα και τις ανακοινώσεις, καθώς επίσης και τα ενημερωτικά site www.fonien.gr & www.cna.gr.

Ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΤΩ 103.3 fm και συγκεκριμένα την Μαρία Κοκολάκη τον Γιωργο Βιδακη & τον Θάνο Κορομπύλια, για τις συνεντεύξεις που δώσαμε και την προβολή του διαφημιστικού μας σποτ.

Ακόμη, ευχαριστούμε όλες τις ιστοσελίδες της περιοχής για την προβολή που μας έκαναν.

Αντώνη, Μανώλη, Σοφία, Μαρία, Παύλο, Κλεαρχε, Αννα, Βίκυ… σας ευχαριστούμε γιατί χάρη της δικιά σας θέλησης, μας κάνατε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.. και εις αλλά με υγεία..

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close