ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται για φέτος ο Μαραθώνιος της Κρήτης

Ο Μαραθώνιος Κρήτης συμπληρώνοντας την κοινωνική του προσφορά αναπτύσσει δράσεις και προγράμματα που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της Περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και τη συμμετοχή τους σε δράσεις που αφορούν στην προστασία και τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας της Κρήτης.

Σε «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται για φέτος ο Μαραθώνιος της Κρήτης 2

Στο πρόγραμμα «Πράσινη Αποστολή» καλούνται όλοι οι πολίτες να εγγραφούν σε ένα αγώνα δρόμου της επιλογής τους ή να συμμετέχουν ως εθελοντές/ντριες στη Διοργάνωση.

Για κάθε δρομέα/συμμετέχοντα εθελοντή/ντρια που θα εγγραφεί στη διοργάνωση, ένα δέντρο θα φυτευτεί σε περιοχή η οποία έχει υποστεί περιβαλλοντικές αλλοιώσεις.

Σε «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται για φέτος ο Μαραθώνιος της Κρήτης 3

    • Κάθε Δρομέας και ένα Δένδρο
    • Κάθε εθελοντής/ντρια και ένα Δένδρο
    • Τρέξε – πρόσφερε και δώσε μια βαθιά «πράσινη» ανάσα στον πλανήτη μας

Για περισσότερες οδηγίες και συμμετοχές μπείτε ΕΔΩ

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους παραπάνω χορηγούς για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχουν στο μεγάλο αθλητικό – συμμετοχικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης, αλλά και στο facebook.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close