ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανσέληνος στο Μινωικό ανάκτορο στα Μάλια, με τον Μάριο Φραγκούλη

Ο Μάριος Φραγκούλης, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας “Μικρό νησάκι η καρδιά”, μας προσκάλεσε να απολαύσουμε την αυγουστιάτικη πανσέληνο στο Μινωϊκό ανάκτορο Μαλίων στην Κρήτη χθες μαζί με τα τραγούδια του.

Σχεδόν κάθε χρόνο ο Μάριος επισκέπτεται την Κρήτη και δίνει συναυλίες σε διάφορους συναυλιακούς χώρους. Αυτό το καλοκαίρι o κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει με διαμάντια της ελληνικής μουσικής αλλά και του διεθνούς του ρεπερτορίου.

Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς. Ακούστηκαν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραίνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Όλα αυτά συν τα γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο τους απογείωσαν την διάθεση του κόσμου (δυο χιλιάδες) που τραγούδησε κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο στα ερείπια του Μινωικού ανακτόρου.Συμμετείχε η εξαίρετη Χορωδία Μαλίων, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close