ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ μιλάει για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της πόλης

Με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που γίνονται για πρώτη φορά στην πόλη του Αγίου Νικολάου ήρθαμε σε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη ο οποίος είναι επικεφαλής των αποκριάτικων εκδηλώσεων μαζί με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού της πόλης αλλά και με μία μεγάλη ομάδα-οικογένεια που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο.

Ακολουθεί η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πείτε μας για την πρώτη μέρα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στην πόλη μας και πως ανταπεξήλθαν οι πολίτες του δήμου.

Θα σας μιλήσω ανοιχτά. Η πρώτη ημέρα της αποκρίας στον Αγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στην λίμνη ξεκίνησε πολύ καλά με πολλά μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς να δίνουν το παρόν και να ζωντανεύουν την εκδήλωση με τα παιχνίδια τους χορούς που είχαμε οργανώση με όλη την ομάδα του ΠΑΟΔΑΝ. Το μόνο πράγμα που με απογοήτευσε ήταν το πάρτυ τον μεγάλων στην λέσχη των Προσκόπων που δυστυχώς ελάχιστοι ήρθαν.Την Πέμπτη έρχονται οι επόμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις, πείτε μας τι περιμένουμε από αυτές.

Την Πέμπτη έχουμε προγραμματίσει δύο εκδηλώσεις από τις οποίες η πρώτη είναι στην Νεάπολη και την διοργανώνουμε μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέοι Νεάπολης. Στην εκδήλωση αυτή θα τσικνίσουμε λόγω και της ημέρας με τραγούδι, χορό και φυσικά πολύ φαγητό. Η δεύτερη εκδήλωση που έχουμε ετοίμασει θα γίνει στην κιτροπλατεία της πόλης γιατί χρειαζόμαστε πολύ χώρο και το όνομα της εκδήλωσης είναι «ΤσίκνοVOICE». Το «ΤσίκνοVOICE γίνεται για δεύτερη φορά, πέρυσι έγινε για πρώτη φορά στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ και ήταν μία ιδέα ενός μαθητή του πρώτου γυμνασίου τότε, του Άλγκες Σιάκου. Πιο συγκεκριμένα είναι μία παρωδία του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «The Voice» με διαγωνιζόμενους μαθητές του δήμου μας. Κριτές θα είναι ο Παναγιώτης Χουλιάρας, η Ελευθερία Δερμιτζάκη, ο Ανδρέας Στεργιόπουλος και ο Κωνσταντίνος Γιαννικάκης. Τέλος εύχομαι οι επόμενες εκδηλώσεις να έχουμε ακόμα πιο πολύ κόσμο και ακόμα πιο πολλές συμμετοχές και ευχαριστούμε πολύ τους πολίτες του δήμου για την στήριξη που μας δίνει στις δύσκολες εποχές τις οποίες διανύουμε και πιστέψτε με τα καλύτερα έρχονται…

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close