ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο Δ.Σ. στο ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Στόχος του νέου ΔΣ είναι η συνέχιση παραγωγής ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, η πολιτιστική αποκέντρωση, η ανάδειξη του Κρητικού καλλιτεχνικού δυναμικού και η στήριξη καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης.
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σοφία Μαλανδράκη Κρασουδάκη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Γιαννακάκης
ΤΑΜΙΑΣ: Ζωή Γεωργούλα
ΜΕΛΗ: Αντώνης Αθανασάκης, Δημήτρης Μιχελογιάννης, Γιώργος Παπαδάκης, Αριστέα Πλεύρη

caffeine adv2020b

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συναισθανόμενο την ευθύνη διοίκησης ενός ιστορικού θεατρικού οργανισμού και εκφράζοντας την βούληση των μετόχων, θα κινηθεί για τον επαναπροσδιορισμό της θέσης και του ρόλου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης.

neratzoulis neo

Σκοπός, η συνέχιση παραγωγής ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, η πολιτιστική αποκέντρωση, η ανάδειξη του Κρητικού καλλιτεχνικού δυναμικού, η στήριξη των ποικίλων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και η ανάδειξη του Θεάτρου μας σε ένα πραγματικά Περιφερειακό Θέατρο ολόκληρης της Κρήτης αλλά και δυναμική του παρουσία στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από μια πολιτική συμπράξεων και συνεργειών με πολιτιστικούς φορείς του Κέντρου και του εξωτερικού».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button