ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηράκλειο: Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μανώλη Ρασούλη

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής το τραγουδοποιού Μανώλη Ρεασούλη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο.

Η προτομή βρίσκεται στο ομώνυμο πάρκο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ισαύρων και Πετλεμπούρη στα Καμίνια, δίπλα στο γήπεδο του ΟΦΗ.

caffeine adv2020b

Η οδός Πετλέμπουρη στα Καμίνια έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι του Μανώλη Ρασούλη.

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων το παρών έδωσε η κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού, Ναταλία (κεντρική φωτογραφία) η οποία δεν έκρυψε την συγκίνησή της. «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Βρίσκομαι σε έναν πολύ ιερό τόπο για μένα- από εδώ κατάγονται και οι δυο μου γονείς. Εδώ κοντά βρίσκεται το πατρικό του πατέρα μου», ανέφερε η κόρη του.

neratzoulis neo

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και πολλοί φίλοι το ΟΦΗ, καθώς και παράγοντες της ομάδας, καθώς ο αείμνηστος συνθέτης ήταν γνωστός οπαδός του ΟΦΗ. Όπως δήλωση η κόρη του Ναταλία «Ο πατέρας μου έλεγε: Είμαι Καζαντζακικός, Καζαντζιδικός και ΟΦΗτζης».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button