ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηράκλειο: Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μανώλη ΡασούληΤα αποκαλυπτήρια της προτομής το τραγουδοποιού Μανώλη Ρεασούλη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο.Η προτομή βρίσκεται στο ομώνυμο πάρκο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ισαύρων και Πετλεμπούρη στα Καμίνια, δίπλα στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Η οδός Πετλέμπουρη στα Καμίνια έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι του Μανώλη Ρασούλη.Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων το παρών έδωσε η κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού, Ναταλία (κεντρική φωτογραφία) η οποία δεν έκρυψε την συγκίνησή της. «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Βρίσκομαι σε έναν πολύ ιερό τόπο για μένα- από εδώ κατάγονται και οι δυο μου γονείς. Εδώ κοντά βρίσκεται το πατρικό του πατέρα μου», ανέφερε η κόρη του.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και πολλοί φίλοι το ΟΦΗ, καθώς και παράγοντες της ομάδας, καθώς ο αείμνηστος συνθέτης ήταν γνωστός οπαδός του ΟΦΗ. Όπως δήλωση η κόρη του Ναταλία «Ο πατέρας μου έλεγε: Είμαι Καζαντζακικός, Καζαντζιδικός και ΟΦΗτζης».Back to top button
Close
Close