Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΊδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Μέσω διαδικτύου η γιορτή της Χριστουγεννιάτικης φωταγώγησης

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Μέσω διαδικτύου η γιορτή της Χριστουγεννιάτικης φωταγώγησης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει αλλάξει δραματικά τις ζωές και τις συνήθειές μας, την έλευση των Χριστουγέννων όμως κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει. Με αυτό το σκεπτικό το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποφάσισε να πραγματοποιήσει κανονικά την καθιερωμένη γιορτή του για την έναρξη της εορτασταστικής περιόδου την οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει, όχι από κοντά, αλλά διαδικτυακά μέσω live streaming.

H εντωπυπωσιακή φωταγώγηση του πάρκου και των κτιρίων του Κέντρου Πολιτισμού θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 19.00, και θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook.

mechanical adv 2021

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν και χαρίζουν τη λάμψη τους στα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα θεόρατα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά, τα Σιντριβάνια συμμετέχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Όλα συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

apostolakis adv 2

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς που θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Μαζί του το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος και special guest o Vassilikos.

zygos gif 2020b