Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ ισπανική εκκλησία του 16ου αιώνα που έγινε σπίτι | Video

Η ισπανική εκκλησία του 16ου αιώνα που έγινε σπίτι | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Garmendia Cordero Arquitectos μετέτρεψε μια μικρή, εγκαταλελειμμένη εκκλησία στη πόλη Sopuerta της βόρειας Ισπανίας σε ιδιωτική κατοικία.

Χτισμένη σε ένα σημείο που περιβάλλεται από βουνά και πλούσια βλάστηση, η εκκλησία ξεχώρισε από την αρχή για την εξαιρετική της θέση.

mechanical adv 2021

Το κτίριο χρονολογείται από το δεύτερο μισό του 16ου αιώνα, αλλά στο τέλος του 18ου αιώνα ανακαινίστηκε, ψήλωσε και απέκτησε καμπαναριό.

apostolakis adv 2

Όταν οι αρχιτέκτονες και ο τωρινός ιδιοκτήτης της κατοικίας, Tas Careaga ανέλαβαν το έργο της ανακαίνισης η εκκλησία χρειαζόταν άμεσα επισκευή καθώς η στέγη είχε καταρρεύσει.

Μαζί αποφάσισαν να προσεγγίζουν την ανακαίνιση με απόλυτη ευαισθησία διατηρώντας παντού τον αυθεντικό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου και παρεμβαίνοντας μόνο όταν ήταν απολύτως απαραίτητο.

Το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει τους αυθεντικούς πέτρινους τοίχους οι οποίοι φέρουν μερικές σύγχρονες προσθήκες.

spiti ekklisia 5

Χτισμένη σε ένα σημείο που περιβάλλεται από βουνά και πλούσια βλάστηση, η εκκλησία ξεχώρισε από την αρχή για την εξαιρετική της θέση.

Στην είσοδο, μια μεταλλική πόρτα τονίζει την αντίθεση μεταξύ παλαιού και νέου, ενώ το ξύλο και τα έργα τέχνης στο εσωτερικό της κατοικίας δίνουν νέα ζωή στην εκκλησία του 16ου αιώνα.

spiti ekklisia 2

Ο κύριος χώρος της κατοικίας φιλοξενεί την ανοιχτή κουζίνα, το σαλόνι και την τραπεζαρία, η οποία βγάζει σε μια μεγάλη βεράντα.

Ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο ημιώροφο ενώ ακριβώς από πάνω συναντάμε τον χώρο του γραφείου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble