ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΘΟΑΝ: Έπεσε η αυλαία της παράστασης «Ψέμα στο Ψέμα»

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Δευτέρα 19 Μαρτίου, οι θεατρικές παραστάσεις του έργου «Ψέμα στο Ψέμα» στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Αγίου Νικολάου (ΕΘΟΑΝ).

Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των ηθοποιών-φίλων-συνανθρώπων της πόλης μας.

Ο πρόεδρος της ΕΘΟΑΝ Θοδωρής Μπεκατώρος ευχαρίστησε όλους όσους πήγαν και είδαν αυτή την «Μαύρη κωμωδία» του Άντονυ Νίλσον όλες αυτές τις ημέρες, ευχαριστώντας επίσης όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές που δούλεψαν 6 μήνες ομαδικά και δημιούργησαν ένα όμορφο κλίμα για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Οι ηθοποιοί της παράστασης ήταν οι Αντώνης Νοτάκης, Μανώλης Αποστολάκης, Σοφία Χειρακάκη, Μαρία Σπαθαράκη, Παύλος Παπαδόπουλος, Κλέαρχος Κορκιδάκης, Anna Siradje και η Βίκυ Μαυροειδή.Οι συντελεστές της παράστασης ήταν:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ξανθογιώργης

Υποβολείο: Αντιγόνη Καροφυλάκη και Αμάντα Αγραπιδάκη

Σκηνικό – Κοστούμια: Μανώλης Σγουρός

Υπεύθυνος σκηνής: Μανώλης Διαλυνάς

Χορογραφία: Αντη Αργυράκη

Φωτογραφία: Χρήστος Τζώρτζης

Φωτισμός: Μιχάλης Μασσάρος

Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Ευαγγελινάκης

Επιμέλεια ήχου: Στέφανος Πατεράκης

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Γιαννικάκη και Αντιγόνη Καροφυλλάκη

Σκηνικό: Ανδρέας Χατζημαρκάκης και Θοδωρής Μπεκατώρος

Μακιγιάζ: Δέσποινα Κερούλη

Κομμώσεις: Γεωργία Θραψανιώτη

Από τα λόγια του προέδρου της θεατρικής ομάδας, στον επίλογο αυτού του έργου καταλάβαμε ότι η ομάδα της ΕΘΟΑΝ έχει δέσει για τα καλά και στο μέλλον θα περιμένουμε πιο μεγάλες παραστάσεις με πολύ ενθουσιασμό, γέλιο και συγκίνηση.

Ανυπομονούμε για το επόμενο έργο σας!

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close