ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΡΤ | Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Η ΕΡΤ, θέτει εκτός γυρισμάτων τον Πέτρο Φιλιππίδη και διευκρινίζει ότι δεν τίθεται ζήτημα διακοπής της σειράς “στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί”.

Εκτός της τηλεοπτικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έθεσε η ΕΡΤ τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέτρο Φιλιππίδη.

brands heaven2021

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας (8/2):

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

neratzoulis neo

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μετά από επεισόδιο που είχε με συμπτώματα εγκεφαλικού.

«Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

O ηθοποιός και σκηνοθέτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button