ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Beckett, Netflix | Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε ολόκληρη στην Αθήνα

Σε σκηνοθεσία Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρτίνο η πλοκή εκτυλίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο πρωταγωνιστής έχει ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε παραγωγή του Λούκα Γκουανταντίνο και σε σκηνοθεσία του -κάποτε βοηθού του- Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρτίνο, η ταινία εξελίσσεται στην Αθήνα και ακολουθεί τα βήματα του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον ως Μπέκετ, ο οποίος δείχνει να έχει «μπλέξει» σε μία παράξενη ιστορία.

Ενώ ταξιδεύει στην Ελλάδα για τις διακοπές του, ένα αναπάντεχο ατύχημα στέκεται η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρους του. Ενώ τον καταδιώκει η αστυνομία, εκείνος προσπαθεί να διασχίσει την πόλη έχοντας ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία, όπου και θα απευθυνθεί για βοήθεια.

swell adv 2021

Ενώ ο ίδιος προσπαθεί να καταφύγει εκεί για βοήθεια, η ένταση συνεχώς κλιμακώνεται και καταλήγει να βρίσκεται στο κέντρο μίας πολύ βίαιης συνωμοσίας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Αλίσια Βικάντερ, Βίκι Κρίεπς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Πάνος Κορώνης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και τέλος, η Δάφνη Αλεξάντερ. Συμμετέχει ακόμα, η Λένα Κιτσοπούλου. Πριν κυκλοφορήσει στο Netflix, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο στις 13 Αυγούστου.


Σχετικά άρθρα

Back to top button