Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑνοίγει το μουσείο Φιλελληνισμού στην Αθήνα | Video

Ανοίγει το μουσείο Φιλελληνισμού στην Αθήνα | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ένα πολύτιμο κεφάλαιο της ελληνικής ιστορίας συνθέτουν οι Φιλέλληνες του 1821. Άνθρωποι που στήριξαν την Επανάσταση, πολέμησαν για την Ελλάδα, πέθαναν για την Ελλάδα. Το νέο Μουσείο Φιλελληνισμού της Αθήνας φιλοξενεί εκατοντάδες σπάνια αντικείμενα που σχετίζονται με τον φιλελληνισμό. Από έργα τέχνης και όπλα μέχρι βιβλία και επιστολές.

«Εκθέτουμε τη μεγαλύτερη συλλογή προσωπικών αντικειμένων του Λόρδου Βύρωνα, μιας κεντρικής φιγούρας του φιλελληνικού και του ρομαντικού κινήματος, ενός ανθρώπου που ενέπνευσε την κοινή γνώμη της Ευρώπης υπέρ του αγώνα των Ελλήνων», δήλωσε ο ιδρυτής του μουσείου, Κωνσταντίνος Βελέντζας.

mechanical adv 2021

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης μια επιστολή του Μαρκησίου ντε Λαφαγιέτ και το ημερολόγιο ενός πλοίου που πήρε μέρος στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

apostolakis adv 2

Το μουσείο θα είναι σύντομα έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό, όμως η πανδημία υποχρεώνει τους υπεύθυνους να δώσουν προτεραιότητα στην ολοκλήρωση μιας τρισδιάστατης εικονικής ξενάγησης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble